Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódítsak meg egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy lányt aki párkapcsolatban ál?

Figyelt kérdés

Tudom nem szép dolog stb. Viszont nagyon tetszik és nekem ő kell. Már féléve vágyakozok utánna.Hogyan vegyem el a párjától? A sráccal max féléve van együtt, szóval nem egy nagy múltú kapcsolat

A lány 21 éves

2016. dec. 8. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Hagyd azt a csajt.
2016. dec. 8. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont nagyon tetszik és nekem ő kell."

Önző egoista vagy!

Nyugi, az a kapcsolat, amelyik harmonikusan működik, abba egy harmadik fél nem tud belerondítani, akár fejen is állhat a 3., akkor se fogja tudni elérni a célját.

Szóval, jobb lesz, ha a csalódást már most elkönyveled!

2016. dec. 8. 18:57
 3/7 valaki34 ***** válasza:
100%
Miből gondolod,hogy a csaj elhagyja a párját érted? Egyébként is undorító dolog belemászni egy kapcsolatba !
2016. dec. 8. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Egyrészt ez undorító dolog, másrészt ha szereted, hagyod hogy boldog legyen.
2016. dec. 8. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első randink után sem lett volna már esélye senkinek a férjemmel szemben :) Fél év nem kevés, ennyi idő után már bőven lehet erős kötődés is a szerelem mellett.
2016. dec. 8. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Istenem...ha szakít a palival startolj rá, de ne akard szétszakítani őket már pls.
2016. dec. 8. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy az én páromra is pont most hajtott rá valaki, és a párom is 21 éves és az illető tudja, hogy kapcsolatba van.. Gondolom ez csak egy véletlen egybeesés... Azt tudom ajánlani, hogy állj le, mert r*hadtúl nem lesz jó vège... :) :)
2016. dec. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!