Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj az, ha a pasi már eleve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha a pasi már eleve feleséget keres?

Figyelt kérdés
Ha a pasi már elég érettnek érzi magát (30 évhez közel), és randizgat nőkkel, akikben már eleve a feleséget keresi, tehát fontos számára, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, amikkel majd egy feleségnek, anyának rendelkeznie kell, és tudja, hogy pár éven belül már gyereket szeretne... Baj az, ha eleve ilyen szempontok alapján választ nőt? Ettől még lehet igazán szerelmes abba a lányba, akit kiválaszt, vagy ez csak egy fantázia részéről?
2016. dec. 5. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, ennyire előre nem lehet tervezni szerintem. Számomra mindenképp sok!!
2016. dec. 5. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem az ilyet jó előre tisztázni. Mert képzeld el, te feleséget keresel, egymásba szeretünk, és benyögöd, hogy gyereket akarsz, elrontva mindent.
2016. dec. 5. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen tisztázni kell az elején a terveidet. Szerintem nincs vele baj bár én gyerekkorom óta olyan pasit akartam aki alkalmas lesz apának és férjnek szóval lehet ugyanaz a kerekünk defektes.

A párom már az elején tisztázta mit akar és arra jutottunk tudom vállalni bár ő nem akar néhány éven belül gyereket (egy pár éves friss kapcsolatba szerintem butaság is) de szeretne majd házasságot és idővel gyereket is persze. Mivel nálunk egyeznek az igények és meg volt a szikra összejöttünk és megvan a szerelem és a vágy is a kapcsolatunkban szóval szerintem egy teljesen egészséges kapcsolat is létrejöhet így. Aztán hogy végül lesz e ásó kapa nagy harang meg kertes ház azt úgyis az idő hozza.

2016. dec. 5. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha nem így tesz. A fent vázolt helyzet a normális. Persze szerelem nélkül nem sokat ér. Nem értem, a szerelem és házasság miért zárja ki egymást, inkább a házasság feltétele kellene lennie a szerelemnek.
2016. dec. 5. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

És pontosan mik azok a szempontok, amiben más egy feleség/anya, mint egy társ?

Mert ok, tegyük fel, hogy választasz egy házias, gondoskodó, felelősségteljes nőt. De ha egymáshoz nem illetek, akkor ő nagyon jó anyja lesz a gyereknek, miközben te lehetsz vasárnapi apuka.

Én sajnos utólag tudtam meg, hogy engem az exem a fenti szempontok alapján választott: hogy jó ANYA leszek. Az lettem. Viszont meg sem próbált a társam lenni, a gyerek születése után már egyáltalán nem tekintett nőnek és borzasztóan elhidegültünk egymástól. Így most van gyereke, de nincs felesége (barátnője van, aki nem a gyermeke anyja).

Én azt javaslom, hogy elsősorban magadnak keress társat, akivel jól működtök együtt, a családi szerepekbe pedig közösen bele lehet tanulni, ha erre mindketten nyitottak vagytok.

2016. dec. 6. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ezt így kiadod akkor mit fogok csinálni? Ha valamiért érdekelsz és egy ideig veled akarok lenni, legyen annak az oka bármi szex vagy egyéb amiből hasznom van, akkor úgy csinálok mintha benne lennék a játékban. Majd ha részedről komolyodna a dolog akkor ejtelek. Nem feltétlenül kell kiadni magad ennyire, mert visszaélhetnek vele.
2016. dec. 6. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!