Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat valaki ilyen szempontból?
Figyelt kérdés
Ha 20 évesen még kicsapongó életet élt a fiú, bulizott, a barátnője mellett csajozott, bunkó volt az emberekkel, csúnyán beszélt a barátnőjéről, stb... 6 évvel később, 26 évesen lehet, hogy már teljesen más ember, és nem csalná meg az új barátnőjét? Vagy az "ilyenek" mindig elcsábulnak? Beszéltem vele erről, tudja, hogy rossz életet élt akkor, és azt állítja, hogy annak az énjének már régen vége... én is így látom, de érdekelne mások véleménye is, főleg a tapasztalatok.2016. dec. 5. 17:09
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy igen. Nekem sikerült megváltoznom, én is nagyon kicsapongó életet életem 20 év körül, de aztán találkoztam egy lánnyal, akibe teljesen beleszerettem ,ő viszont nem viszonozta ,mégpedig azért nem, mert abszolút taszította az életvitelem. Úgyhogy beláttam, hogyha egyszer normális kapcsolatot szeretnék, ahhoz először is magamnak kell irányt váltanom és így is lett, teljesen kicserélődtem ,felnőtté váltam és egy rendesebb emberré, amit elsősorban ez a viszonzatlan szerelem váltott ki. Persze a lánnyal végül nem sikerült összejönnöm, de nagyon jó emberré váltam a hatására, elsősorban persze a saját magam miatt változtam meg és boldog vagyok, hogy ez megtörtént velem. Aztán megismerkedtem egy másik lánnyal, aki már így ismert meg és hamar egymásra találtunk és azóta is együtt vagyunk boldogan és soha nem csalnám meg.
2/5 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kikell magát élnie mindenkinek és ezt fiatalon tegye, ne pedig 30-40 évesen.
3/5 anonim válasza:
Én ezt a "ki kell magát élnie" szöveget soha nem értettem.
ELőször is, az élet nem dugásból meg piálásból áll, és messze nem ezek lesznek azok a pillanatok, ami igazán megmarad benned, másrészt, az ember nem csak 20-22 éves koráig él, hanem egész életében.
4/5 anonim válasza:
Hihetetlen, lepontoznak fullra,mert elmondom a véleményem,az kemény :D Igen, egész életében él, csak más értékrendekkel. Valahogy egyik ismerősöm, aki 32 éves 2 gyerekkel, viszont a felesége az első nő az életében és most, hogy már meg is romlott a házassága,folyton azon van,hogy az életéből kimaradt a csajozás.... szerintem nem túl jó élmény neki és pont itt van amit mondok,de pontozzatok le tényleg, ez a szánalmas :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem itt nem a bulizással és a csajozással van a gond, hanem ezzel: "bunkó volt az emberekkel, csúnyán beszélt a barátnőjéről".
Az életmód tud változni az életkor előrehaladásával, de a személyiség nem! (Ha közben pszichoterápia járt legalább másfél-két évig, akkor visszavonom. De ha csak fogadkozik, hogy megváltozott, akkor felejtős!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!