Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiszemelt exe a képben, hogy szerezzem meg mégis, mert nagyon kell?
Sziasztok!
21 éves nő vagyok. Rendkívül válogatós. Iszonyat magasan van nálam a léc. A férfi legyen helyes, sportos, magas, öltözzön jól. Legyen okos és értelmes, tanult, sikeres. Legyen helyén az erkölcse, legyen bátor, lovagias, udvarias, illemtudó, tisztelettudó, házias, sikerorientált, kommunikatív, szorgalmas, kemény, de velem nagyon kedves, gondoskodó, legyen fenomenális a szex. És még sorolhatnám. Légyszi ne gyertek azzal hogy mit nyújtok cserébe, mert nem tartozik ide. Azért van jó pár férfi aki teljesíti ezeket a feltételeket, de tény hogy nem könnyű egy ilyet szerezni komolyra.
Most találtam egy ilyet, egy kevésbé népszerű társkeresőn. Találkoztunk is. Meg beszéltünk sokat. Ő nagyon aranyos, férfias megjelenésű, szimpatikus, jó végzettséggel. 26 éves. Teljesen elcsavarta a fejem.
Csakhogy. Exbarátnő a képben. Elvileg ők két évet voltak együtt, és a csaj otthagyta. Ennek már több mint fél éve. De felbukkant a kis szentem. Elvileg a kapcsolatuk nagyon jó volt, egymás családjai odavoltak a választottakért, óriási szerelem, a csaj beilleszkedett a pasi baráti körébe, nagyszerű szex, azonos jövőbeni tervek. A szakítás ködös, elvileg mindketten feszült időket éltek, sokszor bántották meg a másikat mikor kisebb dolgokon kiakadtak, de igazi nagy veszekedés sosem volt. Aztán a csaj úgy érezte össze van zavarodva, nem kap elég szeretet (a pasi is ezt érezte) és szakított. Most felbukkant, burkolatlanul azért, hogy folytassák.
Nagyon nem akarom elveszíteni a srácot, egyrészt mert beléestem, másrészt meg mert ki tudja mikor találok újra hasonlót? De ő gondolom még szereti az exbarátnőt. Azt olvasom ki a szeméből, vissza akar menni hozzá. Mert ő annyira aranyos, szép, humoros, vagány lány. Mégis hogy tudnék küzdeni érte? Segítsetek, hogyan tudnám jó irányba mozdítani az eseményeket?
"Legyen helyén az erkölcse..." ha helyén van neki az erkölcse, gondolod, hogy foglalkozna olyannal, aki belekavarna 2 ember még nem igazán lezárt kapcsolatába ? Magasan a léc és te küzdenél egy férfi kegyeiért ? Érdekes... Nem szoktam ilyeneket írni, de a saját érdekedben , ebben a szituban ne vedd fel a kesztyűt, mert mindenképp te fogod a rövidebbet húzni. (Ellentmondásos lépés lenne részedről így az igényeid érvényesítése komoly akadályokba ütközhet a jövőben.)
30/f (kövezzetek meg :D)
Bocikám, pont itt jön képbe, hogy te mit nyújtasz cserébe. Ugyanis a pasi dönt, és ahogy elnézem, a fasorban se vagy az exéhez képest! Nem tudod kiütni a lányt, ha nem vagy több szempontból is jobb nála, és komoly ütőkártyák vannak a kezében.
"Nagyon kell": ilyen felnőtt nő pasira nem mond, csak a wc ajtón dörömbölve. ;)
Ezt most bebuktad.
Egyetlen elegáns gesztus létezik: megmondod a pasinak, hogy kilépsz a képből. De ha le tudta magában zárni az előző kapcsolatát, akkor kereshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!