Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan exetek, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exetek, akinek adnátok még egy esélyt, és ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés

Van olyan nő/férfi az életedben, akinek adnál újra esélyt? Persze csak ha épp nem lennél kapcsolatban.

Ha igen, akkor miért? Még mindig nem heverted ki, esetleg nem is akarod? Vagy csak valami visszahúz hozzá folyamatosan?

2016. nov. 30. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kettő lenne, egyiknek aminek miattam lett vége, mert a hétköznapi nyomás miatti frusztráltságom túlságosan kihatott a kapcsolatunkra.

A másikat meg nem vettem túlságosan komolyan, holott ő volt az első nőm, aki igazán akart engem és nem csak akart valakit, hanem konkrétan engem és régóta én is őt csak őt meg más dolgok miatt rontottam el. Többet akart szórakozásnál én meg akkor túlságosan is szórakozott voltam. Utólag mind a kettőt nagyon bánom, mert komoly több éves kapcsolatok lehettek volna.

2016. nov. 30. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:
csakis szex miatt
2016. nov. 30. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Talán egynek akivel nem igazán teljesedett ki a kapcsolatunk, de csak abban az esetben, ha térden mászva bocsánatot kérne, de mivel soha többé nem látjuk egymást, így kizárt.
2016. nov. 30. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Mi olyat tett, ami miatt térden csúszva kellene bocsánatot kérnie? :)
2016. nov. 30. 21:01
 15/15 anonim válasza:
Igen,az első szerelmemnek. Fiatalok voltunk, szakítás lett a vége, de igen, adnék újabb esélyt.
2016. dec. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!