Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Nektek mi a véleményetek az ilyen férfiakról?
Akik gondoskodó típusok. Mikre gondolok? Például szereti megmosni néha a hajatokat, kifésülni hosszasan, ha igénylitek be is fonja, segít lereszelni a bőrt a talpaitokon, segít borotválni itt-ott, ha kéritek ezt csak akkor persze.
Néha elkészítené reggel a szendvicseteket munkába/suliba menet vagy csak főzne nektek egy jó teát, vacsorát gyors nap végén. Ilyesmi apróságokra gondolok.
Kort is írjatok!
10 percig se bírnám a közelében.
24
Hát nem tudom, nincs az az élethelyzet, amiben nekem egy pasi bőrkeményedést reszelne, vagy borotválna "itt-ott".:)
Ez olyan terület, ahol nincs helye pasinak.:)
Szóval gáz, nem kicsit, ja meg vicces.
Nálam egy gondoskodó férfi; Elsősorban tudom azt, hogy számíthatok rá, bármi is jön és ezt érezteti is.
Nem piszkál, minden egyes apró hibám, elrontott dolgom miatt, inakább jótékony tanácsokkal lát el, vagy a jó irányba terel. Hisz az is benne van a gondoskodás témában, hogy nem öljük meg egymás lelkét az apró szurkálódásokkal sem.
Ide tartozik, hogy; ha elmondok neki valamit, akár " panaszkodom " , ne csak tessék lássékra figyeljen, ha nem érdekli inkább mondja meg!
Ha beteg vagyok, nyilván jól esik egy kis tea - ágyban pihi- stb..
A tisztálkodás - borotválkozás, stb.. részét szeretem magamnak csinálni inkább.
De van egy kis hajmosás és láb masszázs" fétisem " , az mehet! :D
Időnként meglepni egymást, szerintem alap dolog! :) de jól tud esni ha néha a férfi főz! / megengedi a fürdővízet, ilyen kis apróságok !
Egy gondoskodó férfi, mindig kimutatja azt, hogy a párja mellett van, kiáll érte, szereti, és nem esik neki nehezére a kis apróságok megtétele. :)
Természetesen ez neki is "vissza"jár !
A ferjem ilyen sztem cuki, csak neha allatira idegesit, foleg akkor ha este fesulget, vagy fonogatja a hajam amikor alszom (es erre felebredek) szoval a kevesebb neha tobb de alapvetoen imadom, h szeret gondoskodni rolam:-)))
Mindig megmassziroz (kolcsonos), es mindig szeretget es szamara en vagyok a legjobb no (mar 7 eve). Szoval ha egy pasi ilyen, azt mindig ertekelem:-)))
Ez egyszeruen csodas es tiszteletre melto szerintem. Ha nem lennek kapcsolatban,akkor eroszakosan ratapadnek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!