Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi változhatott meg a lánynál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változhatott meg a lánynál? Mostmár akar engem

Figyelt kérdés
hát, elég régóta megy a dolog. Tudni kell róla, hogy sokszor kihasználták, sosem kezelték nőnek igazából. De én nem kellettem neki 3 évvel ezelőtt, nincs meg az a plusz. Jóba maradtunk, volt 2 pasija is utánam. Most mégis elémállt, hogy megpróbálhatjuk. Ez mitől lehet? Ő sem tudja.
2016. nov. 28. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Én biztos nemet mondanék neki
2016. nov. 28. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, mert szeret, hanem mert törődésre vágyik, amit az előző pasiktól nem kapott meg. Ne éld bele túlzottan magad a dologba, eszköz lennél csak.
2016. nov. 28. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
", eszköz lennél csak."? Lehet, de néha az is nagyon jo tud lenni!
2016. nov. 28. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
#3: Persze, ha valaki szexet akar. De ha a kérdezőnek érzelmek is vannak a dologban, a végén nagyot koppanna és az eléggé fájna.
2016. nov. 28. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Az emberek változnak - tapasztalatokat szereznek, érnek, más dolgokat kezdenek el fontosnak tartani vagy máshogy kezdenek el dolgokra nézni. Ez természetes.

Nem tök mindegy, hogy mi vezetett el idáig a lánynál?

Valami elvezetett, ez a lényeg. Meg az, hogy mihez kezdesz ezzel.

Tetszik a lány, még mindig szimpatikus? Akkor ez egy esély, próbáljátok meg, aztán kiderül, mi lesz belőle.

Vagy már nem érdekel? Akkor meg végképp lényegtelen, hogy mi változott - akkor meg mondd meg neki, hogy bocs, de részedről már nem aktuális.

2016. nov. 28. 22:11
 6/8 A kérdező kommentje:
az nem tetszik, hogy volt, amikor szabályosan leszart, megfeledkezett rólam. Többször is. És mi változhatott? Nem változtam testileg.
2016. nov. 28. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne legyen igazam, de nekem gyanús, hogy ez a tipikus "ha ló nincs, szamár is jó" esete! Szerintem kérdező még mindig nem te vagy az álompasi neki, de úgy van vele, hogy ha nem is vagy olyan jó, de azért jobb neki veled, mint egyedül! Én már biztosan nem kezdenék vele!
2016. nov. 29. 04:09
 8/8 anonim ***** válasza:

"az nem tetszik, hogy volt, amikor szabályosan leszart, megfeledkezett rólam. Többször is. És mi változhatott? Nem változtam testileg."

Ő változott, a tapasztalatai, ezáltal meg a szempontjai, hozzáállása, esetleg a csillagok állása... Miért fontos ez?

Hogy megbánta-e, hogy anno letojt, és menet közben rájött, hogy te vagy az ideális pasi számára?

Vagy hogy csalódások érték, és ezért úgy van vele, hogy "ha nincs ló, akkor jó a szamár" is?

Őszintén szólva kb. tök mindegy, hogy mi változott.

Jelenleg van egy esély, hogy ha akarod, megpróbálhatjátok, hogy hogyan muzsikáltok együtt. Ez egy próba, ami jól is elsülhet meg pocsékul is - mint minden egyéb társkeresős próbálkozás. És az, hogy mennyire lesz működőképes egy kapcsolat, az úgyis csak menet közben derül ki, és (feltéve, hogy mindkét fél nyitottan és pozítivan áll a dologhoz) nem attól függ, hogy az ember a kezdetektől úgy áll-e hozzá a másikhoz, hogy ő AZ, vagy úgy áll hozzá, hogy akár az is lehet, hogy ő az, próbáljuk meg, és kiderül.

A párkapcsolatoknak csak egy kis része indul úgy, hogy a két ember már a legelejétől úgy van bele, hogy na tutira te vagy az én másik felem - szépen fokozatosan elkezdik, aztán menet közban kiderül, hogy tényleg ez-e a helyzet.

És a nagy lángolással induló kapcsolatoknál is simán ki szokott derülni, hogy ja, kapcsolatként már nem működik a dolog.

Szóval azon kár fennakadni, hogy na vajon mi változott nála.

A lényegi kérdés az, hogy nálad mi változott. Hogy képes lennél-e nyitottan és pozitívan hozzáállni a lányhoz.

Az nyílvánvalóan látszik, hogy amikor (és ahogy) elutasított meg ahogy bánt veled azóta, azzal határozottan megbántott és megsértett téged.

A kérdés az, hogy ezt őszintén meg tudod-e neki bocsátani, és lezárni magadban, vagy sem.

Ha úgy érzed, hogy igen, akkor nincs okod nem tenni egy próbát.

Ha úgy érzed, hogy nem, ezt már véglegesen elszúrta a csaj, akkor meg azért tök mindegy, hogy nála mi változott. Ha ez a helyzet, akkor mond meg neki, hogy bocs, régen nagyon örültél volna egy ilyen lehetőségnek, de ahogy bánt veled, ahogy kezelt azóta, azok után a jelenlegi felületes haverságnál (mert ilyenkor az szokott maradni) már nem akarsz semmit többet tőle. Most már valszeg ő is átérzi, hogy milyen ez, szóval ez némi elégtételt is fog adni.

És hogy csak tiszta legyen: egy pillanatig nem állítom, hogy az első opció a helyes opció.

2016. nov. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!