Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott nektek gondot, hogy túl magas az érzelmi intelligenciátok?
pasiként velem ez van. Én mindenkire odafigyelek, szinte az idegenekre is, és ha valakivel ilyen vagyok, tőle is elvárom, hogy kicsit figyeljen oda rám. Ezt a legritkább esetben tapasztalom a nőktől. Ha én akarok találkozni valakivel, mindent megteszek, hogy legyen rám időm. A nők? Kb. a "nem érted jöttem, csak éppen erre jártam" mentalitás.
Ez viszont gondot szokott okozni nálam, kicsit kinosan igazságos vagyok. Illetve sokat idegeskedek emiatt

Mennyi fejtörést okoz ez nekem.
Nem is szeretem magam emiatt, változtatnom kellene.

Biztos vagy benne, hogy az érzelmi intelligencia azt jelenti, amit te leírtál, hogy te milyen vagy?
Én pszichopata ge ciket is ismerek, akiknek magas az érzelmi intelligenciája. Ez azt jelenti, hogy mindig tudják hogyan bánjanak más emberekkel úgy, hogy elnyerjék legnagyobb eséllyel a bizalmukat és jóindulatukat és hogy az eseményeket mindig a saját érdekeik szerint próbálják irányítani (nagy sikerrel).
De most komolyan, ha csekkolod az érzelmi intelligencia jelentését, szerintem még ez (a durva) leírás is közelebb áll a szó eredeti jelentéséhez, mint az, amit te leírtál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!