Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Okozott nektek gondot, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozott nektek gondot, hogy túl magas az érzelmi intelligenciátok?

Figyelt kérdés

pasiként velem ez van. Én mindenkire odafigyelek, szinte az idegenekre is, és ha valakivel ilyen vagyok, tőle is elvárom, hogy kicsit figyeljen oda rám. Ezt a legritkább esetben tapasztalom a nőktől. Ha én akarok találkozni valakivel, mindent megteszek, hogy legyen rám időm. A nők? Kb. a "nem érted jöttem, csak éppen erre jártam" mentalitás.

Ez viszont gondot szokott okozni nálam, kicsit kinosan igazságos vagyok. Illetve sokat idegeskedek emiatt

2016. nov. 27. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos sokuk èl abban a hitben èl, hogy őket kiszolgálni kell, mert "apuci is így csinálta". Ők apuci kicsi lányai, az anyuci kicsi fiainak női megfelelői. Egyik se jobb a másiknál.
2016. nov. 27. 11:58
 2/6 anonim válasza:
Minden egyes nap gondot okoz, a szerelem is elkerül emiatt.
2016. nov. 27. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Mennyi fejtörést okoz ez nekem.

Nem is szeretem magam emiatt, változtatnom kellene.

2016. nov. 27. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne, hogy az érzelmi intelligencia azt jelenti, amit te leírtál, hogy te milyen vagy?

Én pszichopata ge ciket is ismerek, akiknek magas az érzelmi intelligenciája. Ez azt jelenti, hogy mindig tudják hogyan bánjanak más emberekkel úgy, hogy elnyerjék legnagyobb eséllyel a bizalmukat és jóindulatukat és hogy az eseményeket mindig a saját érdekeik szerint próbálják irányítani (nagy sikerrel).

De most komolyan, ha csekkolod az érzelmi intelligencia jelentését, szerintem még ez (a durva) leírás is közelebb áll a szó eredeti jelentéséhez, mint az, amit te leírtál.

2016. nov. 27. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azt jelenti a magas EQ, hogy lépten nyomon megbántódsz. Egy kicsit átérezhetnéd a csaj helyzetét. Valaki próbálkozik nála, aki neki nem kifejezetten fontos, de néha jó, ha ott van. Ennyi. Érzi ő, hogy ez bánt téged, csak nem érdekli.
2016. nov. 27. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy azt várod, hogy mindenki olyan legyen mint te. De a többi ember először is nem lát a fejedbe, másodszor pedig nem olyanok mint te. Minden ember különböző, más az érzelmi intelligenciája, mást gondol stb. Te úgy érzed szándékosan lett magas az eq-d? Valószínűleg nem. A többi ember sem szándékosan másmilyen mint te. Másrészt meg fel kell ismerni, amikor a másikat annyira nem érdekled. Illetve az, hogy te mindenkit kiszolgálsz és mindenkivel halál komoly vagy azonnal, nem is biztos magas eq inkább valamifeél görcs.
2016. nov. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!