Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "kémia" két ember között pontosan?
A 12-es válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Egyszerűen ránézel a másikra, és jobban érzed máris magad, jó vele lenni, és igen, leginkább azt érzed, hogy szexuális téren kívánod. Szerelmes nem lehetsz első pillantásra, mert nem ismered, de lehet benne valami, ami az első perctől vonz hozzá. Ha meg foglalt vagy, akkor nagy baj, mert akkor nyilván nem szabad ennek engedni.
Én is jártam így, mindketten foglaltak voltunk. Szerintem most azt gondolja, hogy nem bírom annyira őt, mert általában kerültem a pillantását, meg nem köszöntem el puszival (amikor többen puszizkodtunk) azzal a felkiáltással, hogy fiúkkal a barátomon kívül én nem szoktam. Ez igaz is. Mondjuk azt sose tudtam, hogy ő vonzódik-e hozzám, nem került szóba, nem is tudott volna. Annyit tudtam, hogy szépnek tart és később amikor megismert, akkor azt mondta, hogy nagyon bír engem. Meg kis apróbb dicséretek, hogy szép a hajam, stb. De úgy konkrétan semmi sem volt, pont ezért se, mert nem engedtem neki teret soha, de szerintem ilyesmi lehet a kémia. Csak sejtem, hogy mit gondolhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!