Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a "kémia" két ember között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a "kémia" két ember között pontosan?

Figyelt kérdés
Mikor azt szokták mondani "megvan a kémia"
2016. nov. 25. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Ilyen nem létezik. Ezt a nők hangoztatják,ha nem vagy elég jóképű számukra,akkor hallod hogy "nincs meg a kémia közöttünk"... tipikus kamu hülye szöveg...
2016. nov. 25. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Akkor, ha a fizikai vágy mellett lelki téren is, mentális téren is passzoltok/stimmeltek, kiegészítitek egymást, magyarul éltek-haltok a másikért. Vágy/vonzódás, minden nemű kompatibilitás tokkal-vonóval egymással.
2016. nov. 25. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Hogy két ember egymásra van hangolódva, megvan a vonzalom, az érzelmi kötődés, egymáshoz illőnek tartja magukat mindkét fél.

A lányok akkor szokták mondani, hogy "nincs meg a kémia" ha a srácnak nem sikerült érzelmi kötődést kiváltani, a lány érzelmeire hatnia, vonzalmat ébresztenie benne. És itt vonzalmilag nem is pont a külső számít leginkább, hanem hogy a srác nem tudta azokat az értékeket demonstrálni (magabiztos, laza, pimasz és vicces, megérti a nőt, apró érintések, érzelmekig hatás stb. ) amik vonzalmat ébresztenének.

2016. nov. 25. 18:49
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
állandóan meg akarod érinteni.
2016. nov. 25. 19:01
 5/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
18%
Én is amondó vagyok, hogy ez a "nincs meg a kémia" szöveg, csak ilyen lerázós duma. Én nem hallottam olyan tudományos magyarázatot, hogy ez a kijelentés megállná a helyét. Ezt egyébként akkor mondják főlega nők, amikor tetszel neki, de lefeküdni már nem akar veled. Szerintem a nőkben ez egy amolyan önértékelési zavar. Érdekled, mert valamilyen érdek miatt kötődik hozzád, de továbblépni már nem akar, mikor látja rajtad, hogy most már te is akarsz kapni valamit tőle, ilyenkor jól jön ez a duma. Fikció az egész szerintem.
2016. nov. 25. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
2016. nov. 25. 19:18
 7/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
74%
Ez a link most nagyon ütős volt!
2016. nov. 25. 19:21
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Nos, én azzal próbálnám meg magyarázni, hogy milyen az, amikor NINCS meg a kémia.

Egyszer volt egy netes ismerkedésem. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni: közös érdeklődés, értékrend, minden. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Vakrandi volt. Most mindenki azt gondolja, hogy itt dőlt el a dolog, de nem. Pasi megjelent, külsőre is vonzónak találtam, úgyhogy ment szépen tovább a tervezett program. Udvarolt is, figyelmes volt, minden stimmelt, de a randi végére azt éreztem, hogy NEM!

Hogy miért? Mert egyszerűen a metakommunikációja taszított. A hangja, a hanghordozása, a mozdulatai, a gesztusai. Minden, ami a tudatalattira hat! Nálam EZT jelenti a kémia.

Aztán amikor a párommal randiztam, akkor nála pont ezek voltak a vonzó tényezők számomra: egy apró gesztus, egy mosoly... a gödröcskék a szája mellett, amikor nevet... ahogy kimond egy szót... ezek az apróságok azok, amikbe beleszeretünk. Megfoghatatlanok, megfogalmazhatatlanok, roppant illékonyak, hiszen tizedmásodpercnyi rezdülések, és mégis ezek számítanak leginkább.

2016. nov. 25. 21:25
 9/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%

#8: Értem, hogy mit írsz, ezek számítanak nagyon is egy randin. De ennek semmi köze nincs a kémiához, súlyos fogalomzavar.

A "nem működik a kémia", azt arra szokták mondani, amikor szimpatikus meg kedves, jófej, de nem szexelne vele.

2016. nov. 25. 21:31
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
úgy mondanám, hogy kölcsönös a szexuális vonzalom, érzik egymás kisugárzását
2016. nov. 25. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!