Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt hogy évekig szerelmesnek kell lenni a másikba?
Ez csak kémia ami pár hónap múlva elmúlik. Miért hiszi azt mindenki hogy egy 30 éve tartó kapcsolatban kell a szerelem? Ha már valaki nem szerelmes az a kapcsolat kuka?
Előbb utóbb mindenkinél elmúlik a szerelem és jön a mély szeretet.
Rengeteg olyan választ látok hogy ha nem vagy szerelmes akkor hagyd el a párod.
"sok dolgon átmentünk már mi is, voltak nagyon nehéz időszakok, de még ezek is csak közelebb hoztak egymáshoz nem eltávolítottak"
Azok az ismerőseim, akik 30 éve szerelmesek a párjukba, ugyanezt mondják! Szerintem nagyon sokat számít a konfliktuskezelés, mert én is azt tapasztalom a kapcsolatomban, hogy amikor megoldunk valamilyen problémát, utána azt érzem, hogy eszméletlen jó csapat vagyunk együtt, és akár a világgal is szembe mernék szállni a párom oldalán! :)
Van, amikor vissza kell fognod magad, amíg nem biztos, hogy szabad a pálya, vagy hogy nem lesz kínos.
Én pl. egy kollégámmal jártam úgy, hogy nem adottak a körülmények a "lángoláshoz", nem voltak adottak, amikor megismertük egymást a közös munkahelyen, mégis ott az a bizonyos kötődés, másképp mutatjuk ki, másképp éljük meg, mint azok, akiknek egyből összejöhet a párkapcsolat és minden simán megy, de nincs semmi kétségem felőle. Soha senki iránt nem éreztem így, és soha senkivel nem volt ilyen az összhang, mint vele. Csak nem jókor találkoztunk ahhoz, hogy simán alakuljon az ismeretségünk párkapcsolattá.
Már nem vagyok tini, elmúltam 30, volt már párkapcsolatom, tudom, mit érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!