Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ha ajándékba bizsu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ajándékba bizsu nyakláncot kaptok a barátotoktól, nem aranyat/ezüstöt, akkor is örültök?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen nyakláncot szeretnék venni a barátnőmnek, de nem túl drága...Szeretném, hogy mindig vele lehessen valami, amit tőlem kapott. Lányok, ti örülnétek neki, akkor is ha nem ezüst/arany? Nem az értékét nézitek? Köszönöm a válaszokat!

2016. nov. 22. 22:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék, de mivel tudja hogy ilyet nem hordok nem is vesz. Fehéraranyat kaptam tőle amit hordok. De nő válogatja. Szerintem ismered a barátnőd hogy tudd ez mennyire lesz jó. Ha olyan lány aki csupa márkás cuccba jár és drága élszerei vannak az nem fog örülni.
2016. nov. 23. 01:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, viszont a helyedben mindenképp legalább láncból ezüstöt vennék neki magamból kiindulva. Nem az érték miatt, csupán ha úgy döntene, hogy folyton hordani akarja a bizsu az rövid időn belül lekopik, oxidálódik még a bőre is folyton zöld lesz tőle, ha sose veszi le. Én ha kapnék egy ilyet a páromtól tényleg mindig hordanám, a bizsut meg nem 0-24-es hordásra tervezték. Egy ezüstláncot már kb 3000-ért meg tudsz venni, néhol a bizsuk se olcsóbbak ennél.
2016. nov. 23. 02:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem zavar a bizsu, ha annak is néz ki, de amikor ezüstnek vagy aranynak akar kinézni, az gáz.
2016. nov. 23. 04:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Ilyet hordanék.
2016. nov. 23. 05:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Én bizsut kaptam az exemtől, és örültem neki.
2016. nov. 23. 05:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem zavarna hogy bizsu, de az ilyenek hamar tönkremennek.
2016. nov. 23. 08:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem hordok nyakláncot :D

Viszont a kérdés lényegét értem, és igen, sőt :) a barátomtól egy bőr karkötőt kaptam ugyanilyen okból, hát le se veszem, csak amikor fürdök. A gesztus a lényeg, meg ez különben is jobban illik a stílusomhoz, mint a nemesfém ékszerek.

Az egyetlen, amiből csak aranyat meg ezüstöt fogadnék el, az a fülbevaló, mert minden mástól borzalmas allergiás reakcióm lesz, de fülbevalóm már van, nem kell azt vennie nekem senkinek :D

22L

2016. nov. 23. 13:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Felesleges ilyet venni, lekopik róla a "borítása", pár hónap alatt használhatatlanná válik. Nekem is itt lóg csomó a szekrényen, használni már nem tudom, elajándékozni szintén nem lehet, mert igénytelen ócskaságot már nem illik, kidobni meg nincs szívem. Előbb-utóbb persze az lesz.

A gyöngyösek, műanyag gombosak talán tovább tartanak.

2016. nov. 23. 14:14
 19/21 Sunshinedoll ***** válasza:
33%
Függetlenül attól h bizsu vagy nem, ez a medál stílusát és alakját tekintve nekem elég gagyi, nem tetszik.
2016. nov. 23. 16:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szép. :)
2016. nov. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!