Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 6hónapja vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk. Karácsonyra ékszert szeretnék neki venni. Melyiket vegyem meg neki?
Ezzel az ékszer vásárlással annyi gondom van,hogy a nyaklánc mellett döntöttem mert más ékszert nem hord kivéve fülbevalót de az rengeteg van neki.Igaz van már neki egy nyaklánca is amit hord,egy ezüst nyaklánc kereszt medállal szóval kereszt medált nem szeretnék de tudom hogy a szívecskét is szereti.Nincs lány ismerősöm aki tudna a választásban segíteni ezért itt kérnék segítséget.Szerintetek melyik szép?Hordanátok?Tetszene nektek?21éves a barátnőm.
Nekem is elsőre az 1., de utána a 2. is nagyon szimpatikus lett, mert valahogy egyedibb talán, nem az a klasszikus szív. A harmadik viszont nekem olyan mint egy bizsu...
Nem tudom, hogyan öltözködik a barátnőd, és mekkorák valóságban ezek a medálok, de szerintem simán lehet hétköznapokon is hordani :) Én hasonlót évekig hordtam. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!