Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi őszinteség sok, lányok?
Van egy lány akit lényegtelen, hogy honnan de ismerek. A lány kint volt küldöldön iskolából fél évet és most jött haza 2 hete. Elhivtuk bulizni ő igent mondott (mig kint volt facebookon szoktunk irkodni) és a bulikor megengedte, hogy vele aludjak. Teszem hozzá eleinte egy kicsit ellenkezett, de végül is megengedte :) Az a helyzet azonban, hogy elkezdtem flörtölgetni sőtt mondhassuk udvarolni neki és egyszer úgy érzem nyit felém egyszer azonban úgy, mint ha ennek az ellenkezője történne. Karácsonykor szeretném kihivni a vásárba és elmondani neki szemtől szemben, hogy mit érzek iránta. Addig is még próbálnék egy kicsit ,,nőni,, a szemében és udvarolni neki. Szerintetek, ha igy tennék akkor azt letámadásnak venné, vagy megértené az egész helyzetet és mérlegelne. Elnézést az utolsó mondat végéért, de nemigen tudom kifejezni magam. Ui.:Ennyire még senkibe nemvoltam belehabarodva és egész nyáron csak azt vártam ,hogy hazajöjjön és végre találkozhassunk többet :)
A válaszokat előre is köszönöm XX/F :)
A húzdmeg ereszd meg játékot játssza veled. Ez annyit tesz, hogy felmérje mersz-e közeledni felé. Ez egy shitteszt amit valószínű, hogy buktál a hozzáállásod miatt. Ha nem érted, keress rá hogy mi a shitteszt.
30/f
Ez a shitteszt valami pasilogikás agymenés lehet.
Szerintem hagyd. Ha alapből rá kellett erőszakolnod magad, nem lesz itt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!