Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi őszinteség sok, lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi őszinteség sok, lányok?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit lényegtelen, hogy honnan de ismerek. A lány kint volt küldöldön iskolából fél évet és most jött haza 2 hete. Elhivtuk bulizni ő igent mondott (mig kint volt facebookon szoktunk irkodni) és a bulikor megengedte, hogy vele aludjak. Teszem hozzá eleinte egy kicsit ellenkezett, de végül is megengedte :) Az a helyzet azonban, hogy elkezdtem flörtölgetni sőtt mondhassuk udvarolni neki és egyszer úgy érzem nyit felém egyszer azonban úgy, mint ha ennek az ellenkezője történne. Karácsonykor szeretném kihivni a vásárba és elmondani neki szemtől szemben, hogy mit érzek iránta. Addig is még próbálnék egy kicsit ,,nőni,, a szemében és udvarolni neki. Szerintetek, ha igy tennék akkor azt letámadásnak venné, vagy megértené az egész helyzetet és mérlegelne. Elnézést az utolsó mondat végéért, de nemigen tudom kifejezni magam. Ui.:Ennyire még senkibe nemvoltam belehabarodva és egész nyáron csak azt vártam ,hogy hazajöjjön és végre találkozhassunk többet :)

A válaszokat előre is köszönöm XX/F :)

2016. nov. 21. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A húzdmeg ereszd meg játékot játssza veled. Ez annyit tesz, hogy felmérje mersz-e közeledni felé. Ez egy shitteszt amit valószínű, hogy buktál a hozzáállásod miatt. Ha nem érted, keress rá hogy mi a shitteszt.

30/f

2016. nov. 21. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a shitteszt valami pasilogikás agymenés lehet.

Szerintem hagyd. Ha alapből rá kellett erőszakolnod magad, nem lesz itt semmi.

2016. nov. 21. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul fogalmaztam :) Nem ráerőszakoltam magam csupán próbáltam igy is nyitni felé. Nem úgy volt, hogy kerek perec megmondtam neki, hogy vele alszok hanem burkoltan célozgattam rá, hogy ezt szeretném. Végül amikor mentünk aludni akkor odafeküdtem mellé és semmi ellenkező ,,magatartást,, ha szabad igy fogalmaznom nem vettem észre rajta. +az éjszaka közepén arra keltem fel, hogy simogatta a szakállam. Próbállok mindent tisztán leirni csak nem minden úgy jön ki egy lekötött szöveg alapján mint ha élőben egy adott pillanatban beszélnénk meg :)
2016. nov. 21. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt ennyire tudományosan megközelíteni, vagy nevet adni neki, ezt senki sem tudatosan csinálja... Tény, hogy nem tudja eldönteni, hogy mit gondoljon rólad, és valószínűleg az segítene neki eldönteni, ha kicsit határozottabb lennél de emellett nem tapadós.
2016. nov. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!