Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért álmodom az exemmel 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom az exemmel 4 évvel a szakítás után is?

Figyelt kérdés
Fájó pont ez nekem mèg a mai napig. Ő volt a nagy ő. Gyakran álmodom vele. Külföldön élek már. De amikor hazautazom huu na akkor felerősödik bennem... azt hiszem örökké szeretni fogom.
2016. nov. 18. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan álmodok egy 8 évvel ezelőtti exemről. Ő volt nekem az első és nagyon szerelmes voltam belé. Csak én nem ábrándozok róla, hanem inkább megbántam és undorodom a mai napig, mivel 20 évvel idősebb volt nálam, én pedig egy lúzer szeretethiányos, magányos tini. Szóval nekem is fájó pont az életemben, csak máshogy, mint neked.
2016. nov. 18. 23:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Megcsalt. A szülinapomon :D :(
2016. nov. 18. 23:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát: valóban meglepetés "ajándék" volt. :) De ha megcsalt, akkor lehet tényleg le kellene zárnod inkább magadban, hisz ha egyszer megtette, akkor lehet megteszi máskor is. Próbálj meg túllépni rajta. :)
2016. nov. 19. 00:04
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. Komolyan elkezdek túl lendülni rajta végülis itt az ideje így nègy év távlatában :D :D elkezdek járni edzeni diètázni új melóhely.. hátha..mindenkinek sok sikert a felejtéshez..
2016. nov. 19. 00:09
 15/20 anonim ***** válasza:

az kemény.

és amúgy te vagy a csaj,vagy a pasi ebben?

2016. nov. 19. 00:14
 16/20 Szergej55 ***** válasza:
Ha vége lett, akkor nem ő volt a nagy ő.
2016. nov. 19. 00:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Csaj
2016. nov. 19. 00:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Hogy lehet egy olyan ember nagy Ő, aki megcsal. Ez kissé fogalomzavar.

Az álmokkal meg ne törődj, nekem még általános iskolai oszt.társak is megjelennek néha, pedig 16 éve nem járunk egy osztályba. :D igen néha exek is felbukkannak, álmomban velük vsgyok, vagy engem akarnak, pedig egyikhez sem kötődöm érzelmileg, eszembejutnak persze ilyenkor a régi szép idők, de a jelenlegi barátom soha senkiért el nem cserélném. :)

2016. nov. 19. 00:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Jólvan igyekszem akkor semennyire sem törődni az álmokkal.
2016. nov. 19. 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi különleges! Én még mindig álmodom néha a középiskolás szerelmemmel, pedig az már 18 éve volt. :)
2016. nov. 19. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!