Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy miközben volt párotok másra vágytatok és bármikor feladtad volna a kapcsolatodat a másik személyért?
Nálam, mindegy egyes kapcsolatomban ez van.
Mindig mást akarok.
Miért van ez?
Légyszi, ne hordjatok le ribncnak, mert még egyszer se csaltam meg egyik barátomat se, csak kíváncsi lennék, hogy miért lehet ez?
De az, hogy nem vagyunk úgymond "hosszútávú" kapcsolatra, ez befolyásolja a jövőt. Mármint, hogy nehezebb lesz családot alapítani?
Mi lesz ha férjhez megyek és ugyanezt érzem...?
Annyira bizonytalan vagyok, és utálok ilyen lenni.
Ne kötözködjetek, sajnos én utálom ezt a legjobban.
Én voltam iszonyúan szerelmes, ilyen életemet adnám módon, persze még 20 előtt, de elmúlt az is, noha erős ragaszkodás maradt, de kerestem mást akivel újra lángolhattam, azóta sem értem és rosszul vagyok ettől.
Ráadásul az évek teltével rájöttem, hogy neki is voltak új meg új fellángolásai mellettem.
Nem jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!