Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác,43 éves nő kapcsolata nem gáz?
Nem fog műkődni. Én pont most jöttem ki egy ilyenből. 29éves pasi 41éves nő.
2dolog miatt nem fog működni.
1: a nőben mindig ott lesz h mi van ha jön egy húszonéves nő?! Zavarni fogják a fiatalabb férfi dolgai.
2: a pasiban meg a korkülönbség miatti problémák (elért dolgok, egzisztencia, gondolkodásmód, életvitel, az idősebb nő kevésbé formálhatósága) azt fogják eredményezni hogy: nem csak azért van vele mert úgysem lesz jobb?
Szexkapcsolat lehet hogy egy ideig működni fog.
De, gáz. A 18 éves srác még gyerek, ha 28 lenne, a nő 53, már akkor is kicsit másabb lenne a helyzet mint így. Ez szerintem eleve halálraítélt kapcsolat.
Bele lehet ugyan menni, egy darabig biztos működik, de nem hinném,hogy az élet nagy dolgairól, sőt, akár a hétköznapi történésekről azonos véleményen lennének. Sőt, ha mégis így van akkor régen rossz....
De az. Nagyon gáz.
A nőnek egy csepp esze sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!