Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mai férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak tényleg ennyire nem tudnak küzdeni és tenni egy lányért?

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 08:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem küzdök senkiért, egyenjogúság van, mindkét fél ugyanannyit tegyen bele egy kapcsolatba. A legnagyobb nőcsábászok vajon küzdenek egy nőért? Nem (inkább pont a nők küzdenek értük) és érdekes módon mégis ők a legsikeresebbek, a udvarias, papucsnak nevelt jófiú pedig legtöbbször hoppon marad rengeteg felesleges küzdéssel a háta mögött. Még a legjobb barátaimért sem küzdök, akkor egy random kiscsaj, akit még nem ismerek és nagyjából semmit nem jelent nekem, hogy merészeli elvárni, hogy majd megküzdök a "kegyeiért"?
2016. nov. 4. 12:22
 22/31 anonim ***** válasza:
51%

Küzdeni kell érted? Miért, ki az ellenség, vagy az ellenfél?

Életveszélyben vagy? Hülye kérdés, hülye válasz!

2016. nov. 4. 12:57
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

Én nő vagyok, de miért kellene küzdeni értem?

Ha valaki számomra szimpatikus, el tudok vele képzelni kapcsolatot, akkor MINDKETTŐNKNEK tennie kell azért, hogy legyen valami. Nem női magazinokból kellene a hülyeséget tanulni. "Nem írok rá, mert akkor azt hiszi, könnyen megkaphat". "Nem fekszem le vele több hónapig, mert akkor ribinek néz", "Nem szólok hozzá randi után 2 napig, mert elbízza magát" és a hasonló idiótaságok.

Ha engem érdekel valaki, akkor teszek azért, hogy legyen köztünk valami. És ezt a másiktól is elvárom. Sem a nőnek, sem a férfinak nem kellene azt várni, hogy majd a másik szórakoztassa meg "meghódítsa".

Mondjuk az itt válaszolókról is sokat elmond, hogy a fő bajuk az, ha valaki a 2. randin szexel. Miért ne lehetne a 2. randin szexelni, ha mind a két fél azt érzi, hogy szeretnék? Ha éppen akkor alakul olyan helyzet, hogy mindketten akarják, vágynak rá?

Attól, hogy valakivel lefekszem és nem várok vele fél évet, az még nem azt jelenti, hogy BÁRKIVEL lefeküdnék.

2016. nov. 4. 13:18
 24/31 anonim ***** válasza:
82%
A cosmopolitan is boi magazin, az meg azt sugallja, szexelj batran a 2. randin, nem leszel ribi. Jah, csak alazod magad, meg bator vagy...
2016. nov. 4. 13:45
 25/31 anonim ***** válasza:
82%
Én szoktam küzdeni lányért,de amikor nem tudja az ember eldönteni hogy mi a fene is van,akkor jobb ha a lány is küzd.
2016. nov. 4. 13:56
 26/31 anonim ***** válasza:
82%
Küzdeni nem kéne....inkább tenni kölcsönösen egy kapcsolatért.Ez az, ami nagyon nem megy a mai fiatalok jó részének.Fogyasztói szintre süllyedt a kapcsolatok jó része.Értéktelenné vált a hagyományos párkapcsolat, házasság.Ebben mindkét nem egyformán hibás!Őszintén leírom, hogy a mai lányok jó részéért én sem tennék semmit(ha férfi lennék), hogy megkapjam őket.Akadnak kivételek, de egyre kevesebb.A mai fiatal férfiak sem érnek sokat.Felveszik, majd levetik a nőket, azt sem nézik semmibe, aki normális lenne, komolyabb értékrenddel, mert jön egy szexibb, bevállalósabb nő...Egyik fél sem jobb a másiknál.Ilyen emberekért küzdeni?Szinte értelmetlen.Lehet piros kezeket adni, azt a legkönnyebb.
2016. nov. 5. 06:18
 27/31 anonim ***** válasza:
82%
Nőként is abszolút megértem,hogy a férfiak frusztràltak,hogy belefàradtak a semmiért vívott harcba.Viszont kiemelném azt a tényt:a nők szeretetre vàgyó,normàlis rétege is elfàradt.Vàgynak arra,hogy valaki megszólítsa,kàvézni,vagy akàr randizni hívja őket,vàgynak a bókokra,kedvességre,egy szàl viràgra,vagy csak hogy bújhassanak valakihez,akinek őszintén tetszenek.Legalàbbis érző emberi lényeknél mindez teljesen normàlis,teljesíthető igénynek tűnik.Persze nekünk sem esik jól,ha mindezt a kikent-kifent,szépségükből élő csajok kapjàk meg.Nekik külföld,meg műköröm,mi meg örüljünk,hogy otthon vàghatjuk a fàt...hàt köszi.
2016. nov. 5. 14:01
 28/31 anonim ***** válasza:
63%
Aki ismeretlen emberért küzd, az jó nagy marha, vérbeli papucsállatka. Egyáltalán, amikor a csapból is az emancipáció, egyenjogúság, egyenlőség ömlik nonstop, nem kicsit érdekes azt olvasni, hogy a nők elvárják, hogy értük "küzdjenek" meg "teperjenek" a férfiak. Egy párkapcsolat két emberről szól. Ahhoz, hogy mindketten élvezzék a gyümölcsét, mindkettőjüknek ugyanúgy ki kell vennie a részét a munkából. Persze tudom, ez ódivatú, 15. századi gondolkodás, nem illik a a felvilágosult 21. századba.
2016. nov. 5. 15:06
 29/31 anonim ***** válasza:
63%
27: hidd el, vannak még srácok, akik hasonlóan csak szeretetre vágynak.
2016. nov. 5. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egy párkapcsolat kezdete ELŐTT felesleges is küzdeni. Minek? Miért küzdjön? Főleg, ha még nem is ismeri a nőt, az is lehet, hogy nem is érdemes érte küzdeni, mert pl nem is illenek össze. De meg egyébként is, az a nő, amelyikért küzdeni "kell" (=elvárja/kéreti magát), az szerintem nem éri meg a küzdelmet. Két ember vagy együtt akar lenni, vagy nem, vagy mindkettő nyitott az ismerkedésre, vagy nem, itt felesleges a küzdelem.

Párkapcsolaton belül viszont már szerintem a legtöbben, akik tényleg akarják azt a kapcsolatot, már tesznek érte, ha szükséges, küzdenek azért, hogy ez jó maradjon. Persze, vannak, akik besavanyodnak és belelustulnak a kapcsolatba, nyilván, de amikor veszni látszik az egész, akkor a legtöbben észbe kapnak és máris megpróbálnak változtatni. Mert akkor már tudják, hogy miért csinálják ezt és hogy ez nekik megéri-e. De ha előtte látta vagy kétszer a nőt, akkor mégis, milyen oka legyen arra, hogy küzdjön? Ha a nő nem reagál biztatóan és pozitívan, akkor az elég egyértelmű jele annak, hogy nem akar tőle semmit, ha pedig nyitott az ismerkedésre és örömmel veszi a közeledést, akkor meg gyakorlatilag feleslegessé válik a küzdelem. Most az udvarlás, az egy dolog, de ez nem feltétlenül küzdelem, és nem is hiszem, hogy erre vonatkozik a kérdés. Elutasító jégkirálynőknek meg szerintem udvarolni is felesleges. Mondom mindezt nőként, egyébként.

2016. nov. 5. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!