Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak tényleg ennyire nem tudnak küzdeni és tenni egy lányért?
Küzdeni kell érted? Miért, ki az ellenség, vagy az ellenfél?
Életveszélyben vagy? Hülye kérdés, hülye válasz!
Én nő vagyok, de miért kellene küzdeni értem?
Ha valaki számomra szimpatikus, el tudok vele képzelni kapcsolatot, akkor MINDKETTŐNKNEK tennie kell azért, hogy legyen valami. Nem női magazinokból kellene a hülyeséget tanulni. "Nem írok rá, mert akkor azt hiszi, könnyen megkaphat". "Nem fekszem le vele több hónapig, mert akkor ribinek néz", "Nem szólok hozzá randi után 2 napig, mert elbízza magát" és a hasonló idiótaságok.
Ha engem érdekel valaki, akkor teszek azért, hogy legyen köztünk valami. És ezt a másiktól is elvárom. Sem a nőnek, sem a férfinak nem kellene azt várni, hogy majd a másik szórakoztassa meg "meghódítsa".
Mondjuk az itt válaszolókról is sokat elmond, hogy a fő bajuk az, ha valaki a 2. randin szexel. Miért ne lehetne a 2. randin szexelni, ha mind a két fél azt érzi, hogy szeretnék? Ha éppen akkor alakul olyan helyzet, hogy mindketten akarják, vágynak rá?
Attól, hogy valakivel lefekszem és nem várok vele fél évet, az még nem azt jelenti, hogy BÁRKIVEL lefeküdnék.
Szerintem egy párkapcsolat kezdete ELŐTT felesleges is küzdeni. Minek? Miért küzdjön? Főleg, ha még nem is ismeri a nőt, az is lehet, hogy nem is érdemes érte küzdeni, mert pl nem is illenek össze. De meg egyébként is, az a nő, amelyikért küzdeni "kell" (=elvárja/kéreti magát), az szerintem nem éri meg a küzdelmet. Két ember vagy együtt akar lenni, vagy nem, vagy mindkettő nyitott az ismerkedésre, vagy nem, itt felesleges a küzdelem.
Párkapcsolaton belül viszont már szerintem a legtöbben, akik tényleg akarják azt a kapcsolatot, már tesznek érte, ha szükséges, küzdenek azért, hogy ez jó maradjon. Persze, vannak, akik besavanyodnak és belelustulnak a kapcsolatba, nyilván, de amikor veszni látszik az egész, akkor a legtöbben észbe kapnak és máris megpróbálnak változtatni. Mert akkor már tudják, hogy miért csinálják ezt és hogy ez nekik megéri-e. De ha előtte látta vagy kétszer a nőt, akkor mégis, milyen oka legyen arra, hogy küzdjön? Ha a nő nem reagál biztatóan és pozitívan, akkor az elég egyértelmű jele annak, hogy nem akar tőle semmit, ha pedig nyitott az ismerkedésre és örömmel veszi a közeledést, akkor meg gyakorlatilag feleslegessé válik a küzdelem. Most az udvarlás, az egy dolog, de ez nem feltétlenül küzdelem, és nem is hiszem, hogy erre vonatkozik a kérdés. Elutasító jégkirálynőknek meg szerintem udvarolni is felesleges. Mondom mindezt nőként, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!