Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mai férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak tényleg ennyire nem tudnak küzdeni és tenni egy lányért?

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 08:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%

Küzdeni? Miért minek?

Ahhoz annak a lánynak elég különlegesnek kell lennie.

És ha már küzdeni kell meg bizonygatni az már régen rossz.

2016. nov. 4. 09:29
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Kivel kell "megküzdeni"? A hétfejű sárkánnyal?
2016. nov. 4. 10:09
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

Ennyire? Mennyire? Ha mutató névmást használsz, mutass is valamire!

Amúgy inkább azt vettem észre, hogy pont a lányok azok, akik nem tudnak 'küzdeni', azaz ha adódik egy minimális kellemetlenség is, már huss, ott sem vannak, és libbennek át a következő férfihoz. Náluk úgy általában (van kivétel is, csak még nem sokat láttam) úgy néz ki a dolog, hogy a férfi kezdeményez, kitalál, lenyűgöz, kiszolgál, szervez, tervez, végez, miközben ő csak ül, merthogy neki ez JÁR merthogy ő NŐ. Aztán ha a férfi elront valamit akár egy kicsit is, vagy nem úgy mond ki egy szót, ahogy azt a lány elképzelte, akkor jön az instant turnoff, hát sajnos elmúlt a lelkesedés, és pápá, és ezt a legtöbb esetben felszívódással adják a tudtára, mivel "a nem válasz is válasz". Ezért aztán tényleg megéri 'küzdeni'. (mindezek a férfiak átlagát érintik, a nagyon jópasik bármit megtehetnek, mert a nő fog futni utánuk, hogy legyen kivel villogni a barátnőknek, a rosszak meg bármit tehetnek, nem lesz elég jó sosem)

Ezeket az itteni női megnyilvánulásokra és a személyes tapasztalataimra alapozom. Sokszor írták már le, hogy ők azt várják, hogy a potenciális férfipartner pontosan úgy viselkedjen, ahogy ők azt az álmaikban elképzelték, ha meg nem úgy tesz, akkor nem vélemény- vagy világnézeti különbségről van szó, hanem hülye és kész. Merthogy csak a hülyék ismerkednek neten/élőben/leszólítással/új emberrel. Na meg hány olyan kérdés is van, ahol olyan eszméletlenül felháborító dolgot kéne csinálni szegény nőnek, hogy egyáltalán magától hozzászóljon ahhoz, akivel randizik, vagy már kapcsolatban van? A felszívódásról meg gondolom nem kell beszélni, mindenki ismeri.

Sokakkal ellentétben nálam nem az a kapcsolat célja és értékmérője, hogy sikerült-e ágyba vinni a lányt vagy sem, hanem az emberi értékek, a személyiség megismerése, hogy összeillünk-e. Nem is akarok hamar ágyba bújni, nem is tesztelgetném ezzel a delikvenst, hanem egyenesen állnék hozzá. De ha olyan szavakat mondok ki, hogy felelősségtudat, kompromisszumkészség, ambíciók akkor kapásból el vagyok vágva, mert nem elég romantikus, a szerelmet nem lehet meghatározni, leírni, meg erőltetni. Ja, ha a lány fél évig tesztelgetni a srácot, az nem erőltetés, ha én felnézek egy társkeresőre, hogy elolvassam a bemutatkozásokat, az már erőltetés.

És nem, nem az aranyásó beképzelt plázacicákra hajtok, ahogy azt könnyű elintézni egy klisével. Azoknak a közelükbe sem megyek kb.

Szóval ja, határozzuk meg, mit is jelent itt a küzdés, és bizonyítsák be a lányok, hogy érdemes értük dolgozni.

25/F

2016. nov. 4. 10:37
 14/31 anonim ***** válasza:
74%
Minek küzdjek értetek, amikor rögtön szétteszitek a lábatokat egy alig fél napja megismert, előtte soha nem látott vezérhímnek? Biztos nem fogok olyan valakiért harcolni, akit egy vezérhím másodpercek alatt behülyít. Egyáltalán maga a "küzdelem egy nőért" fogalom is nonszensz, röhejes. Küzdjön értük a halál.
2016. nov. 4. 10:38
 15/31 Szergej55 ***** válasza:
73%
Fenéket, akiért nagyon kaparni kell, az nem gondolja komolyan a dolgot. Én sem fogok hónapokig vacakolni olyannak, akiről nem tudom, hogy egyenlő félként kezel-e, vagy csak valaki vagyok, aki jól jön, ha épp pangás van. Ne játszadozzunk másokkal.
2016. nov. 4. 10:45
 16/31 anonim ***** válasza:
59%
Ahhoz kéne valamit nyújtani, amiért érdemes küzdeni. A tehenet is csak akkor vesszük meg, ha már ittunk a tejből.
2016. nov. 4. 11:14
 17/31 anonim ***** válasza:
60%
A mai kapcsolatokban sem küzdenek, sem kitartóak! Sok a 30-as 40-es aki szingli, vajon miért???
2016. nov. 4. 11:37
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Vannak,akik tudnak. Na őket szoktátok semmibe venni,levegőnek nézni... Mert nem elég helyesnek születtek....
2016. nov. 4. 11:53
 19/31 anonim ***** válasza:
60%
Ma már nagyon sokan úgy vannak mindkét nemnél,hogy inkább csak szexet akar,kötődés nélkül.Gyakoriról is kifogtam olyan pasit,akinek megmondtam,hogy nem mutatom meg magam "úgy"webkamerán,már szívódott is fel.Persze innen nem mindenki olyan,aki ilyeneken besértődik,de sok van,a való életben is,aki hasonlókon bedurcizik.
2016. nov. 4. 12:10
 20/31 Sunshinedoll ***** válasza:
39%

Hát nem tudom, mit jelent az, hogy küzdeni a nőkért, és miért igényelnéd :D Mármint konkrétan kardozzon le egy vetélytársat, vagy elég, ha látható energiát fektet bele a kapcsolatba, és nem csak bohóckodik meg a t-két vakarássza? Mert ha az utóbbi, akkor mondjuk a többség tényleg elbukik, azt hiszik, hogy megszerezni nehéz a csajt, pedig megtartani nehezebb :D

Mondjuk ha az előbbi, akkor is elbukik a többség, nem sok pasi vívott még meg értem, konkrét fizikai küzdelemben. Medvét se tépett egyik se szét puszta kézzel. Ezek a mai férfiak semmire se jók lol.

2016. nov. 4. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!