Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akad itt olyan lány/nő, akit érdekelnek az alábbiak? (akár egy is közülük)
Ezek közül mindegyik érdekel, talán a szépirodalom szorult kicsit háttérbe az utóbbi időben.
Színházba, amikor lehetőségem van, elmegyek. Most épp jövő héten készülünk menni.
Zene alatt sok mindent lehet érteni. Két hangszeren játszom, mindegyik inkább a komolyzenéhez köthető, így azt is szeretem. Emellett meghallgatom a mai "slágereket" is, vezetés közben mindig megy a rádió. Az elvontabb, szélsőségesebb zenei irányzatok viszont sosem vonzottak igazán.
Könyvet nagyon sok félét olvasok és olvastam korábban is, engem ez kapcsol ki a leginkább. Mint azt fentebb is írtam, talán a szépirodalmi könyvek szorultak mostanság háttérbe.
A filmek - az olvasás mellett - a másik nagy szenvedélyem. Akár régebbi, akár újabb alkotásokat szívesen nézek, fajtáját tekintve is szinte mindenevő vagyok.
A kérdésre röviden válaszolva, igen érdekelnek. Van, amelyik kevésbé, van, amelyik jobban, de valamennyire mindegyik.
Szinhàz,szeretem a musiceleket meg az operettet is.
N24
Igen.:)
Szépirodalom nagyonnagyon érdekel, de emellett minden könyvet elolvasok.
Színházban rendszeresen járok, habár mostanság inkább múzeum/kiállítás kedvelő vagyok.
A többi pedig alapvető, legtöbb nő érdeklődik ezek iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!