Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen veszítettétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Jó vagy rossz élmény volt?

Csak kíváncsiságból kérdezem, előre is köszönöm a válaszdokat :)

2016. okt. 31. 19:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
22 évesen és kicsit csalódtam. Nagyobb durranásra számítottam. Amúgy nem volt rossz.
2016. okt. 31. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
18, annyira nagy szám nekem se volt amúgy..
2016. okt. 31. 19:34
 3/15 anonim ***** válasza:
18 évesen. Már próbálkoztunk néhány hónapja, és akkor mindig baromira fájt, szóval alapvetően az első szexuális élményeim negatívak (ráadásul a srác elhitette velem, hogy az én hibám, ami miatt 3 évig azt hittem, hogy el vagyok romolva). Érdekesség, hogy a szüzességem elvesztésekor épp nem fájt, amiről úgy tudom, hogy ritkaságszámba megy. Szóval éppen az jó élmény volt, de egy rakás rossz élményem kötődik hozzá.
2016. okt. 31. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Semmikor. 60
2016. okt. 31. 19:42
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
19, de nem banom, hogy nem hamarabb. Bar akkor zavart, es elsiettem. De ezt sem banom.
2016. okt. 31. 19:57
 6/15 anonim ***** válasza:
20 évesen, úgy érzem, hogy túl korai volt, mert nem tartottunk még lelkileg ott az illetővel. Nem fájt, nem volt rossz, de nem jó rágondolnom. Azóta mással vagyok már, az elsőben óriásit csalódtam, úgy érzem átvert.
2016. okt. 31. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:
17 voltam, jó élmény volt. Egyáltalán nem fájt, csak furcsa volt, viszont akkor én is valami nagyobb durranásra számítottam - a szex agyonmisztifikálása rám is hatással volt. xD
2016. okt. 31. 20:16
 8/15 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok és szűz... :D
2016. okt. 31. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem lehetne, hogy a nemeteket is irjátok? Mert a manapság divatos fals világképben a himnemüeknek is van szüzességük (és nem homoszexuális anális közösülésre értik!!!).
2016. okt. 31. 20:26
 10/15 Titusztitusz ***** válasza:
Már amelyik hímnemünek van "szüzessége"...Nekem mondjuk nincs,és nemis volt soha,mivel én világéletemben csak a hímtagomat használtam közösülésre...Ezért nem is írok ide semmi konkrétumot...(Hímnemüek esetében az ilyesmi kérdések úgy szoktak szólni,hogy:"Hány évesen voltatok először nővel"?)
2016. okt. 31. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!