Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztatok először? Mikor veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
légszi a nemeteket és a korotokat is írjátok oda.Én szűz vagyok és nem is csókolóztam,sőt még nem is hívtak randira.14/L vagyok most.:(2009. máj. 1. 17:08
1/26 anonim válasza:
15 és 16.
de nyugi nem maradtál le semmiről :)
2/26 anonim válasza:
én 17/f vagyok szűz 16 évesen csókolóztam először és randira még engem sem hívtak... ez persze nem jelenti azt hogy még nem randiztam...
3/26 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem késtem el semmiről,nem is akarom sietettni,majd ha jön a nagy Ő...nem fogom bárkinek odaadni az első csókom:)
köszi a válaszokat!
2009. máj. 1. 17:14
4/26 anonim válasza:
14 és 16
TE pedig még bőven ráérsz!!
5/26 anonim válasza:
14 voltam első csóknál, 16 első szeretkezésnél. (20/L)
6/26 anonim válasza:
szüzesség: 16 évesen
csókolózás: még az oviban :DD
7/26 anonim válasza:
ja bocs, leányzó vagyok, 19 évvel megáldva :D
9/26 anonim válasza:
16 évesen csókolóztam, 17 évesen vesztettem el a szüzességem. Te még böven ráérsz!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!