Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem 1 hónap távolság után is tart?
Az utóbbi hónapokban nagyon sok volt a probléma a párkapcsolatomban, úgy éreztem, nem tudjuk megoldani, és emiatt kezdtem is kiábrándulni a páromból, úgyhogy szakítottam vele 10 napja. Azóta kettős érzéseim vannak, van, hogy iszonyatosan hiányzik, és úgy érzem, vele akarom leélni az életemet, de van, hogy úgy gondolom, jobb lesz így, nélküle, ezzel esélyt adva másnak. Nem tudom, ez azért van-e így, mert még nagyon friss a szakítás, vagy azért, mert együtt kell lennem a volt barátommal, és ezért nem tudom véglegesen elengedni. Arra gondoltam, még 2-3 hetet várok, próbálom élni az életemet és elfelejteni őt, és ha nem megy, akkor biztos lehetek benne, hogy nem tudok leélni nélküle az életem. Mit gondoltok erről? (Ő nem fog máshol vigaszt keresni, nagyon szeret, és biztos vagyok benne, hogy hónapokig rá sem fog nézni más lányokra.)
24/L
Ma már csak így lehet kapcsolat? Vele akarom leélni az életem? Ilyen gondolkodással nagyon fájdalmas a szakítás.
2-3 hét az nagyon kevés, hogy bármi halványuljon. Ugyan ott, ugyanazok a gondolatok, mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!