Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban kedves 40-es,50-es férfiak! Ti hogyan állnátok hozzá ha egy általatok szépnek tartott, szimpatikus fiatal lány kezdeményezne?
A történet röviden az lenne, hogy évek óta ismerem ezt a férfit, egy régi középiskolai tanáromról van szó. Nekem ő mindig is többet jelentett, és én sem voltam közömbös neki, de direktben egyikőnk sem mert lépni, noha csak egy évig tanított ténylegesen. Már egyetemre járok, néha látjuk egymást de nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Viszont én sajnos nem tudom őt elfelejteni, ő számomra a nagy szerelem külsőleg és belsőleg is.(Pedig ő sem tökéletes nyilván, inkább nekem az, mivel szeretem, és minden hülyeségén túl tudok lépni.) Nem feltétlen holtomiglan-holtodiglanra gondolok, inkább alkalmi kapcsolatba mennék bele vele. A férfiről annyit, hogy van egy rég nem működő házassága, amiben nincs gyerek és emellett volt már neki barátnője(személyesen ismerem az illető hölgyet), plusz alkalmi kapcsolat is(nyilván ez csak annyi amit tudok, de nem én lennék az első nő akivel összejön amellett hogy nős, nem rajtam múlna az a kapcsolat). Én 19 vagyok, ő 50 lesz,tehát nagy a korkülönbség is.
A kérdéshez visszatérve mégis hogyan lehetne kivitelezni azt hogy kezdeményezzek nála egy ilyen előzmények után?
Nem akarom elriasztani, vagy nagyon nyomulósnak tűnni de ez a patthelyzet teljesen felőröl. Emellett tartok attól, hogy mégse menne bele mivel túl fiatal vagyok hozzá?
Elsősorban 40-es, 50-es férfiak véleménye érdekelne(bár minden hasznos tanács jól jönne), hogyha ők lennének egy ilyen helyzetben(csak a másik oldalról, hogyan reagálnának)?
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
Ui.: sem nyilvánosan sem priviben nem kérek olyan üzeneteket miszerint egy k***a lennék(mivel nem vagyok,szimplán szerelmes ő lenne nekem az első férfi), és hogy felejtsem el, mivel ez végképp nem megy, továbbá nem társkeresési célból írtam ki a kérdést, inkább elkeseredettségből :(
Nekem két lánnyal volt közelebbi kapcsolatom, nagyjából hasonló korkülönbséggel. Inkább szorosabb barátságnak mondanám, mert egyáltalán nem szexcentrikus kapcsolatok voltak, nem vagyok híve az alkalmi szexkapcsolatoknak. Mindegyikükkel el tudtam volna képzelni komolyabb kapcsolatot is (bár azt hozzá kell tennem, hogy akkor is és azóta is független vagyok, ebben különbözünk a te emberedtől).
Arról nem lehet felelősen nyilatkozni, hogy ő belemenne-e bármibe is veled, ez teljesen egyéni dolog. Egy próbát mindenképpen megér. Ha elutasít, legalább könnyebben túl tudsz lépni rajta.
Egy ötvenes F.
Kérdező, ne hallgass az öreg nyanyákra, éld az életed, és dönts. :)
Egyszer élsz.
Ezek már ilyen megkeseredett, szexet, szerelmet nélkülöző múmiák, és egyik elsődleges céljuk, hogy fúrják a fiatal lányokat.
Biztos nem fog visszautasítani, de időben lépj ki a dologból, valószínű nem fog elválni az illető, sok múlik neki már rajta.
#12-es : 8-as vagyok, es egyaltalan nem tartom magam szexet es szerelmet nelkulozo nyanyanak.
38 multam ez igaz. De boldog hazassagban elek, es a szex sem hianyzik a kapcsolatunkbol.
Es pont mivel van egy lanyom, es magam is voltam ilyen idoszakban/helyzetben, ezert irtam le neki, hogy tudja, tonkremehet bele.
Felnott no, ahogy irtam is, el tudja donteni, hogy ezekkel a veszelyekkel egyutt felvallalja-e a kapcsolatot. Hacsak a pasasnak nem lesz tobb esze es erezve a veszelyt, o maga vet neki veget.
Az mas kerdes, hogy mit gondolok az ilyen ferfiakrol. Aki ha benne van egy langyos kapcsolatban, inkabb csal es hazudik, mint megfogna ami a gatyajaban van es lepne.
Termeszetesen az sincsen kizarva, hogy komoly kapcsolat lesz belole, mint ahogy lehetetlen sem letezik, hisz lattunk mar ilyet is a vilagtortenelemben, de a statisztikak alapjan nem nagyon valoszinu. Ha meg az lesz, valoban elnel egyutt egy lassan 50 eves emberrel, akivel valoszinu a vilagkeped sem egyezik?
A felpontozoknak koszonom :) aki meg lepontozott, annak uzenem : ha lesz egy lanyod, ajanlom, ismerd meg az erzest, hogy milyen az, ha egy erzelmi zombi valik belole, mert esetleg egy hasonlo pasas kicsinalta. Meg azt is megkockaztatom, hogy nagykessel mennel kiherelni az illetot :)
Csajszi, ne hallgass a pasikra, a többségük csak saját magára gondol ám, de ezt te még nem értheted, mert nem voltál együtt egy darabbal sem. Különösen ezek a 40-esek ilyenek, mert nagyon tudják, hogy a kiscsajszik odavannak értük, és elég jól tudnak manipulálni is. De ha minden pasiról csupa szépet és jót is feltételezek, akkor sem fogják soha a női érzéseket megérteni, ezért írnak ilyeneket, hogy biztos, hogy nagyon jó emlék lesz, stb. Puszta jó szándékból.
Nem lesz jó emlék. Egy 50-es pasi akkor sem jó emlék, ha független. Előbb-utóbb sajnos keserűen beléd fog nyilallni a felismerés, hogy egy öregemberrel hemperegsz, és akkor te fogsz hányni saját magadtól leginkább. Ciki ilyet magyarázni még noname is, de már nem olyan finom csókja, nem áll annyira a farka, nem nagyon tudtok egymás után 2-3-at szexelni, ha megkívánod, persze most nem az első pár alkalomra gondolok, hanem hónapok után. Ha meg mégis minden perkeft lenne, jó érzés lesz beleszeretni? Hát nem, hiszen nem független. És ez a két opció lesz, vagy elhányod magad, vagy beleszeretsz. Mi nők már csak ilyen végletesek vagyunk.
Szóval szép lassan felejtsd el. Ezt úgy mondom, hogy nem egy idősebb pasim volt, volt köztük nős is, komolytalan is. Szóval ilyen ex-k.vaként mondom ezt, hogy nem vágyom már erre.
#14 Ne beszélj hülyeségeket kérlek.
Élettársam 50 felett van, de bizony egy lepedőakrobata.
Nem minden 50-es 60-as férfi lesz impotens.
Én úgy írok neked, mint sorstársad, 20 éves vagyok, és 19 évesen nekem egy 48 éves, számomra leglegleg pasi volt az, aki jött, és volt szíves az első lenni. :) Hihetetlen volt, csak még jobban belezúgtam, és csak még tökéletesebbnek láttam őt, és persze ő ebben lubickolt, és a tenyerén hordozott, és aztán jött a távolság, már csak napi két-három üzenet, hiába mondta, hogy szeret, egyszercsak eltűnt, és folytatta az életét, én meg megijedtem, mert nekem ő vált az életemmé. Fura volt rájönni, hogy mennyire kevéssé tudok egy 48 éves férfi életének része lenni (egy másik exem is ugyanennyi idős), pedig én is úgy akartam játszani, mint te, nem kötődni, aztán nem úgy alakult.
Csak úgy menj bele, hogy tudod, amit kapsz tőle, az megéri akkor is, ha elveszíted huzamos időn belül, nekem megérte, úgyhogy neked is kívánok nagyon jó élményeket az úrral. :) Egyébként mit tanít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!