Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Féltékeny a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny a párom?

Figyelt kérdés

Volt olyan h mielott kimentünk az utcara, felcsuszott a szűk feszes rövidnadragom, fogta es lehuzta, dünnyögött valamit h miert van egy felhuzva.

Volt hogy egy közösségi oldalon kedveltek a kepem, kikerdezett h ki kicsoda.

Szinte fejből tudja h hány ismerősöm van. Ha uj lesz azt altalaban mind leellenőrzi a sajat fiokjabol.

Mikor mentem tovabb tanulni, nagyon felt nehogy legyen valaki mas aki jobb es elhagyjam. Mondtam ilyen nem lesz.

Termeszetesen azt mondja nem feltekeny. Valaki? :D

2016. okt. 22. 14:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, nyar volt es egy darab olyan nadragom van, ritkan hordom mert sokszor felcsuszik. En nem vagyok "olyan" ezert is szeret. Fbra meg arckepeket teszek fel ritkan, meg kettonkrol kepeket, es ha azt is kedvelik egybol mondja a.dolgokat.
2016. okt. 22. 15:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Mivel egy ertelmes emberrol beszelunk, igy nem viszi tulzasba, sokszor humorba foglalja. Tudja h nem mennek felre, szeretjuk egymast. Csak tudni akartam h ez feltekenyseg vagy feltes
2016. okt. 22. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!