Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a párom?
Volt olyan h mielott kimentünk az utcara, felcsuszott a szűk feszes rövidnadragom, fogta es lehuzta, dünnyögött valamit h miert van egy felhuzva.
Volt hogy egy közösségi oldalon kedveltek a kepem, kikerdezett h ki kicsoda.
Szinte fejből tudja h hány ismerősöm van. Ha uj lesz azt altalaban mind leellenőrzi a sajat fiokjabol.
Mikor mentem tovabb tanulni, nagyon felt nehogy legyen valaki mas aki jobb es elhagyjam. Mondtam ilyen nem lesz.
Termeszetesen azt mondja nem feltekeny. Valaki? :D
Ez természetes dolog.
Félt téged, és nem akar téged elveszíteni.
Szívéhez nőttél, így féltékeny :)
Az ilyet hívják helyes,normális fiúnak :)
Igen, féltékeny, de már betegesen, ami önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízik meg benned.
A féltékenység róla szól és nem rólad.
Te választottad, viseld a következményeit is.
Beszéld meg vele a dolgot. Ha nem változik, akkor kérdés, tudnál-e így vele maradni? És ezt még csak a kezdet!
a féltés NEM EGYENLŐ a féltékenységgel!!!
a féltés pozitív
a féltékenység negatív!
nem hiszem el, hogy ezt egy felnőtt ember nem képes megérteni és azt hiszi, hogy a kettőnek van valami köze egymáshoz!
Koszonom #1, tenyleg rendes, eddig ő a legrendesebb, télen helyezzük komolyabb szintre a kapcsolatunkat... :)
#2 igazabol engem nem zavar, mert hizelgő, csak tudnám h ez feltekenyseg vagy csak felt
"#2 igazabol engem nem zavar, mert hizelgő"
mi abban a hízelgő, ha pl.:
1. "Volt hogy egy közösségi oldalon kedveltek a kepem, kikerdezett h ki kicsoda. "
2. "Szinte fejből tudja h hány ismerősöm van. "
3. "Ha uj lesz azt altalaban mind leellenőrzi a sajat fiokjabol. "
Nem igaz, hogy a rózsaszín ködtől nem látod be, hogy ez a srác mennyire féltékeny! Miért ellenőrizget? Mi köze hozzá, hogy most éppen a te képeidet ki like-olta? Miért tudja fejből pontosan, hogy hány ismerősöd van?
Mert ha már eggyel több van, akkor kikérdez, hogy na, vajon ő kicsoda, és mit akarna tőled?
1. nem kötelező kitenni netre fotókat, ha meg kiteszi, akkor vállalja is érte a felelősséget
2. nem kötelező minden jött-ment idegent visszajelölni
3. ki mondta, hogy elmenne kettesben egy másik egyénnel táborozni? hol látsz te olyat, hogy a kérdező ilyen? ő bízik a párjában, viszont a srác nem bízik meg a csajban!
de látom te is megkeseredett frusztrált hímnemű egyed vagy, aki csak itt tudja kiélni magát :)
Szerinted jobbak azok amikor a #6 alatt írt dolgok miatt "nem szabad féltékenynek lennem" mondja a fickó és inkább bemeséli magának, hogy az a kigyúrt csávó akivel éjszakai műszak után mindig összefut a házban és olyan mintha tőük jött volna ki, az biztos csak a vízvezeték-szerelő... Mert hát ha belekötne az féltékenység lenne.
58%
te beteg vagy! kezeltesd magad!
Az teljesen érthető, ha nem örül, hogy kimész az utcája olyan nadrágban, amiből a segged-pinád kilóg (bár számíthatott erre előre, amikor ilyen ribivel kezdett el ransizni, hiszen ez lerí rólatok).
A többi viszont nem normális megnyilvánulás, bár ha így öltözködsz, el tudom képzelni, hogy fbre milyen képeket teszel ki ;)
A barátod számára legyegszerűbb megoldás az lenne, ha normális lányt keresne párkapcsolatra, nem tucat p.csakilógatós kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!