Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek menyi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menyi az ideális korkülönbség férfi es nő között, és kinek a javára?

Figyelt kérdés

2016. okt. 19. 04:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17%
Azért nem mindegy, milyen korú emberekről beszélünk, és milyen érettségi szinten. Én pl 27 éves nő vagyok, nekem olyan 3 (de az a nagyon minimum) -10 év lenne, a férfi javára.
2016. okt. 19. 11:59
 22/25 anonim ***** válasza:
6%
Én sose kezdenék fiatalabb pasival.
2016. okt. 19. 13:52
 23/25 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem meg ne más akarja már eldönteni. Kit érdekel hogy egyesek szerint mi az ideális. Mindenki saját maga dönti el, kivel kezd, azt meg hogy ki tetszik meg neki nem is tudja befolyásolni.

Aki szerint meg minden nőt elhagynak fiatalabbért, annak üzenem hogy mindenki magából indul ki :) Én meg nem 1 olyan párt ismerek ahol a nő az idősebb pár évvel, van ahol gyerek is van, mégsem akarom megmagyarázni, hogy akkor ez a normális. Mindenki had döntse már el maga.

2016. okt. 19. 15:42
 24/25 anonim ***** válasza:
67%
A legideálisabb, ha nincs korkülönbség, vagy max. 1-2 év, mindegy kinek a javára. Már kutatásokkal is bebizonyították, hogy minél kevesebb a különbség, annál nagyobb a valószínűsége a hosszabb távú kapcsolatnak. De szerintem kutatások nélkül is egyértelműnek kéne ennek lennie. Két teljesen más korosztályban lévő emberben nincs annyi közös, mint két azonos korosztályba tartozóban. Más az életszemléletük. Mások a problémáik az életben. És így tovább.
2016. okt. 19. 18:22
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Férjnek 10-20 évvel idősebb férfi az ideàlis,mellé szeretőnek 10-20 évvel fiatalabb pasi,mint a nő.
2016. okt. 19. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!