Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menyi az ideális korkülönbség férfi es nő között, és kinek a javára?
Mi 22 és 26 évesek vagyunk, a barátom az idősebb. Szerintem ez pont ideális, mivel nagyjábol ugyanakkor jutunk majd a "családalapítási stádiumba", így nem lesznek emiatt súrlódások.
A sok öreg fószernek, akik bevállalnának 20-30 évvel fiatalabb pipit üzenném, hogy ha valakinek össze is jön, ne ringassák magukat abba a hitbe, hogy a fiatal lányok szeretik őket. Maximum a pénztárcájukat. Soha nem kéne egy apámkorú... beteg dolog.
Nálunk 6 év van a barátom javára! Én 27 Ő 33
Nekem ez így tökéletes, fiatalabb velem egy idősel nem kezdenék
Mikor hogy.
Ismerek olyan lányt, aki 22 évesen még elég kis gyerekes volt, és idősebb pasival a kapcsolata nem működött, egy 19 éves fiúval igen.
Én 20 évesen inkább koravén voltam, és egy 28 éves pasival jöttem ki jól. Hosszú házasság után derült ki, hogy nincs új a nap alatt, az új párom szintén 28 éves.
Szerintem nem kor, inkább személyiség függvénye, hogy ki kivel illik össze. Persze normális keretek között.
Egy gimnazista és egy dolgozó felnőtt nem fog tudni összehangolódni, mert más életszakaszban vannak. Ahogy egy fiatal is, aki családalapítás előtt áll, és egy idősebb elvált, aki már túl van mindezen.
11-es ! el kell hogy keseritselek!
NEM 1 ismétlem NEM 1 olyan közvetlen ismerösöm van ahol a pasi 40-50 év között van a barátnöjük meg 20-25 év között! Jah és nem gazdag pasikról van szó..
Jó hülye válaszok, mit ne mondjak... számokban mérni, meg szajkózni, hogy akkoris a férfi legyen az idősebb, na persze...
Az első exem 3 évvel volt idősebb. Aztán voltak velem egykorúak. A párom meg 3 évvel fiatalabb, és van egy közös gyerekünk.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!