Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a szerelem a barátságunk rovására megy?
Sziasztok!
3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Már jóval előtte is ismertük egymást, bár mivel messze lakik így ritkán találkoztunk, inkább skypeon és facebookon beszélgettünk úgy egy éve. Most, hogy együtt vagyunk így nyilván megmaradt a távolság, szóval csak hétvégnte találkozunk. Nem is ez a baj, tudtuk, hogy mivel jár majd ez. Inkább az, hogy kicsit úy érzem, ellaposodott a kapcsolatunk, a beszlgetéseink már nem olyanok, mint voltak. Nincs meg az a kis perverz poénkodás, meg egymás szivatása már, mert valahogy az, hogy már járunk nyilván testközelibbé teszi azokat a dolgokat amin régen csak egy jót nevettünk. És nem tudom, félek attól, hogy bár nagyon szeretem, és fontos szerepe volt/van az élemben, nem tudom merre tart ez. Kicsit talán meg is bántam, hogy túlléptünk a barátságon, de kölsönös a vonzalom, és nem gondolta, hoyg ez megváltozt bármit is. Jártatok már hasonlóan? Köszönöm szépen!
19/L
Baràtsàgból lehet szerelem,
De szerelemből baràtsàg soha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!