Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogyan szerezhetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan szerezhetném meg?

Figyelt kérdés

Mikor 17 éves voltam, randiztam párszor egy 20 éves sráccal, de végül leráztam, mert ciki volt a barátnők, osztálytársak előtt, hogy kicsit furán álltak a fogai. De nekem amúgy nagyon tetszett a srác.

Nagyon megsértődött rám akkor, úgyhogy azóta nem is beszéltünk, de én még mindig szerelmes vagyok belé. Tegnap láttam a facebookon, hogy eljegyezte a barátnőjét. :'(

Mit tehetnék? Mondjam el neki, hogy még mindig szeretem?

Lehetséges, hogy ő is szeret még? Amikor fiatalok voltunk, nagyon szerelmes volt belém. A mostani barátnőjével rengeteg közös képet tesznek fel, kicsit olyan, mintha kifele azt akarnák mutatni, hogy milyen jól megvannak, közben meg lehet, hogy tök lapos a kapcsolatuk.

27N

#szerelem #megszerzés eljegyzés
2016. okt. 16. 13:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de szerintem ez a vonat elment :(

Annyit megtehetsz, hogy elmondod neki, hogy mi történt és még mindig szereted, de 99%, hogy elutasít és akkor viszont azt tiszteletben kell tartanod.

2016. okt. 16. 13:15
 2/17 Költőnő? ***** válasza:
93%
Nem gyanús h ez 10 éve volt?
2016. okt. 16. 13:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mar.. 10 eve volt a dolog, o mar ezer eve tullepett rajtad, raadasul massal boldog - ezt egyertelmuen bebuktad, akkor kellett volna gondolkodnod, nem ennyi iudo elteltevel. Plane, hogy most is csak illuziokat kergetsz, 10 ev alatt az ember rengeteget valtozik, azt sem tudod mar, kicsoda-micsoda o. Lehet, ha most beszelnetek, mar nem is lenne szimpatikus.

Elmondhatod neki, ha nem birod magadban tartani, de teljesen felesleges, csak le fogod jaratni magad es nem ersz el vele semmit. Ideje lenne tovabblepni, nme pedig multbeli abrandokat kergetni.

2016. okt. 16. 13:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Kedves, hármas! Ez nem ilyen egyszerű, ő a lélektársam. Össze kell érnie az életutunknak, nem lehetünk boldogok egymás nélkül.
2016. okt. 16. 13:25
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Az utolso kommented megtarthattad volna magadnak, mert boduletes baromsag. A jelenseg, amirol irsz, nem letezik sehol mashol, csak nehany elmeroggyant fejeben.

Lefogadom, hogy teljesen boldog nelkuled, de ha nem hiszed el, kerdezz ra nala. Talan ha o szemelyesen kuld el a francba, felfogod, hogz a semmibe kapaszkodsz.

2016. okt. 16. 13:44
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

... Éretlen voltál érzelmileg akkor is!! ( Masok miatt dobtad a " szerelmedet " ! ) most is az vagy, csak most ahogy elnézem agyilag is.

10 év után! Ne kontálkodj bele, a valószínűleg, tényleg boldog kapcsolatába.

Nagyon csúnyán bántál vele, meg sem érdemelnéd amúgy sem!

Lehet, hogy mivel első szerelme voltál, nem teljesen hideg irányodban, viszont szinte biztos, hogy nem dobná el a kapcsolatát!

Felesleges, 10 év után" megbombázni a múlttal" és felkavarni/ be kavarni neki.

Törődj bele.. és keress egy szép fogú hapsit, aki miatt nem cikiznek.

2016. okt. 16. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

Meg egységként is " hogyan szerezhetném meg ", " megszerzés !!! Nem a tulajdonod! Sosem volt.

Ma pedig már amúgyis MÁSÉ! Aki szereti és nem dobja el.

2016. okt. 16. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
* mások, egyébként.
2016. okt. 16. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
Te csak szimplán bolond vagy.
2016. okt. 16. 14:03
 10/17 BlackSword ***** válasza:
96%
Hát pedig nagyon úgy néz ki hogy ő tök boldog nélküled... Megérdemli...
2016. okt. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!