Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogyan szerezhetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan szerezhetném meg?

Figyelt kérdés

Mikor 17 éves voltam, randiztam párszor egy 20 éves sráccal, de végül leráztam, mert ciki volt a barátnők, osztálytársak előtt, hogy kicsit furán álltak a fogai. De nekem amúgy nagyon tetszett a srác.

Nagyon megsértődött rám akkor, úgyhogy azóta nem is beszéltünk, de én még mindig szerelmes vagyok belé. Tegnap láttam a facebookon, hogy eljegyezte a barátnőjét. :'(

Mit tehetnék? Mondjam el neki, hogy még mindig szeretem?

Lehetséges, hogy ő is szeret még? Amikor fiatalok voltunk, nagyon szerelmes volt belém. A mostani barátnőjével rengeteg közös képet tesznek fel, kicsit olyan, mintha kifele azt akarnák mutatni, hogy milyen jól megvannak, közben meg lehet, hogy tök lapos a kapcsolatuk.

27N

#szerelem #megszerzés eljegyzés
2016. okt. 16. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Erre már nem is lehet mit írni.Tudod, csinálj úgy mint egy ismerősöm.Ő is csak várt és várt meg ábrándozott a tinikori pasijáról.Most 37 éves és egyedül van még mindig, persze most kapálózna, mert kell egy pasi, de nem kell senkinek ennyi idősen úgy, hogy nem volt még rendes kapcsolata csak a gondolataiban...
2016. okt. 16. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Szánalmas vagy. Eldobtad őt, mert ciki volt a barátnők előtt, most meg belerondítanál az ő kapcsolatába, mert te ,,szerelmes'' vagy belé ? Akkor nem küldted volna el. Rettentően önző vagy.Mi közöd hozzá, hogy milyen az ő kapcsolatuk? Fel kéne nőnöd és elfogadni azt, hogy nem érdekled, mással boldog, ennyi.
2016. okt. 16. 16:03
 13/17 Költőnő? ***** válasza:
66%

Na jó az utolsó hsz-ed egyértelműen lebuktatott h troll vagy xd

Ha nem; van baj a toronyban, nem kicsi.

2016. okt. 16. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy, ez a vonat elment. Akkor eldobtad, mert Jajj ciki a barátnők előtt, most pedig már mennyasszonya van. Eltelt 10 év!! Ne legyél undorító, aljas ember, hogy beleronditasz más kapcsolataba. Milyen érdekes amúgy, hogy most jutott eszedbe, jog te amúgy szerelmes vagy belé, pont mikor eljegyezte a barátnőjét. Hagyd őket békén, előbb kellett volna gondolkodnod!
2016. okt. 16. 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:
álld meg őt szeretettel és engedd el kívánj neki sok boldogságot(akár csak gondolatban is) ezt ismételd meg napi 3szor és szép lassan sikerül feldolgoznod.. már ha igaz kérdés.
2016. okt. 17. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Meg mondtuk már, hogy SEHOGY!!! Hagyd békén!!
2016. okt. 31. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Ennyi év utàn ez màr nem szerelem,sokkal inkàbb megszállottság.Fel kéne nőnöd,hogy el tudd fogadni a tényeket.Nekem is nehezen ment,de muszáj.Soha nem szabad a múltba kapaszkodni,mindig rossz vége lesz!
2016. okt. 31. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!