Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak válasza érdekelne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válasza érdekelne első sorban, hogy mikor viselkednének így?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm, akivel kb. egy éveöszejöttünk par honapra, azonban hamar vége is lett, mert ő is és én is kulfodre mentunk januártól szeptemberig, én Ausztráliába ő meg Hollandiába. Azt mondta, miután szétmentünk, hogy ő akarta volna a komolyabb folytatast,azonban, amikor ezt szétmenés után felhozta megmondtam neki, hogy legyünk már csak barátok, ne rontsuk e megint.Ő ezt tiszteletben is tartotta, aludtam ezek után is nála, nem is kezdeményezett meg semmi.. Mig kulfoldon voltam, vegig beszeltunk, megbeszeltuk miket fogunk csinalni, amint hazajovok, és nagyon lelkes volt. Találkoztunk is párszor, azonban kezdem úgy érezni, hogy kerül. Kérdeztem, hogy talalkozunk-e a heten, mondta, hogy persze. (minden nap beszélünk) Ennek ellenére mar nem erolteti a talalkozot. Néha szórakozásból mondom neki, hogy csajozzon, utalok ra, hogy o csak barat, es mikor talalkoztunk, nem kozeledtem fele semmilyen szinten. Mi baja lehet az elmult időben? hogy nem akar talalkozni? De azert irni minden nap tud....Sőt, ha nem válaszolok, rögtön küld még valamit és igen bőbeszédű cseten... No nincs a dologban, az biztos.

Akkor kezdett furcsán viselkedni, mikor megtudta, hogy jövőre mennék ki külföldre hosszabb időre..

Vajon többet érez irántam, mint barátság agy más oka lehet annak, hogy ilyen fura? megun, vagy nem tudoom

2016. okt. 15. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Többet akart, beválalta, ogy csak barát lesz, aztán rájöt, hogy ez mégse megy neki és ha külfödre mész, mégse akar semmit.
2016. okt. 15. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Most tényleg, komolyan le kell írni a nyilvánvalót? Azt majd valaki más leírja... engem az érdekel, hogy neked mi a jó ebben, miért "hülyíted"? Miért nem "engeded el", hagyod békén szerencsétlent?
2016. okt. 15. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

tényleg ennyire vak vagy??!!!

meg sem érdemled ezt a srácot, engedd el, hogy mással boldog lehessen.

nem szép, amit művelsz vele!

lököd a barátdumát, ugyanakkor a női hiúságodat sérti, h. már nem lelkes, és értetlenkedsz is, h. miért.

2016. okt. 15. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért viselkedik így, mert megmondtad neki, hogy legyetek csak barátok, de ilyen nem létezett, nem létezik és nem is fog, kapcsolatot akart veled, de te megölted benne ezt az érzést
2016. okt. 15. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy egyszerűen csak unatkozik munka közben, és azért szeret csetelni veled. De munkaidőn kívül már nem akarja különösebben veled tölteni az időt. Sőt még munkaidőtől függetlenül is lehet ez.

És/vagy amit fentebb írtak, hogy túl közeli a kapcsolat, és fáj neki a szakítás. Viszont szemben azzal, amit fenn írnak, igenis működhet a szakítás utáni, ha nem is barátság, de olyasmik, csak meg kell várni, míg mind a kettő fél továbblép. Tipikusan akkor következik ez be, mikor az otthagyottnak félnek lesz egy új, jó kapcsolata, de lehet ettől függetlenül is.

2016. nov. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!