Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az érzéseim?
Van egy csajszi akit durván 2 éve ismerek, és egy elég bonyolult "kapcsolaton" vagyok túl vele. Barátokként kezdtük, aztán úgy láttam, hogy kedvel, szóval én is nyitottam felé, majd 180 fokos fordulat a részéről, és sehol semmi. Fél évvel később megint "összeakadtunk" megint úgy láttam, hogy próbál nyitni felém, hát kicsit óvatosabban, de én is próbáltam, de megint csak játszott velem. Szóval barátságon kívül nem volt és nincs semmi közöttünk. (Azon kívül, hogy 2x kikészített érzelmileg) Nem rég együtt töltöttünk pár napot egy nagyobb társasággal, és féltem, hogy megint elkezd játszani velem és megint meghülyülök tőle, de legnagyobb meglepetésemre azt vettem észre, hogy teljesen hidegen hagy. Kölcsönösen nem foglalkoztunk egymással, csak mint barátok. Na ez részemről nagyon fura, nem tudom ez hogy történhetett. Mintha ellopták volna az érzéseim vele kapcsolatban, ezelőtt szinte nem volt nap, hogy ne gondoljak rá, próbáltam elhívni egyszer kétszer, és a sokadik elutasításra tettem le róla. Ezért is féltem, hogy mi lesz ha megint találkozunk, de egyszerűen semmi! Hogy lehetséges ez?? Még azok a zenék se okoznak fájdalmat amikről ő jut eszembe. Olyan mintha a lelkem megszabadult volna valami hatalmas tehertől ami kb 2 éve gyötörte...
Veletek volt már ilyen?
Elmúlt iránta a szerelem. Persze, hogy volt ilyen, minden szerelem ilyen, legalábbis a plátói esetekben. Én nagyon sokszor átéltem (nő vagyok).
Ennek ellenére azért feltűnt a leírásból, hogy eléggé elteszetoszáskodtad a dolgot. Miért nem moccantál rá, ha már úgy érezted, kedvel? Simán lehet, hogy erre várt (egy ideig legalábbis), és későn kezdtél el kapálózni. 2 évig nem lehet senkire sem várni. Pár hét - egy hónap után jobb lett volna bepróbálkoznod, és ha meg elutasít, akkor így jártál. Ennek így semmi értelme nem volt. Sok pasi így rontja el az esélyeit.
Na jó, de egyik napról a másikra? Ez azért mégis csak furcsa egy kicsit.
Igen, jól érzed, én is gondolkodtam ezen, hogy elcsesztem, de ha visszagondolok, akkor nem tudom, hogy rajtam állt-e az egész. Ő nyitott, hát én is éreztettem vele, hogy ez így jó, aztán egyszer csak bumm, semmi. Persze lehet hogy elsőre meg kellett volna fektetni, csak hát én többet szerettem volna tőle, nem csupán egy-két éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!