Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem normális dolog, hogy kezdem megunni a pénztelen pasikat?

Figyelt kérdés
27 éves közgazdász nő vagyok és már harmadik komoly kapcsolatomban tapasztalom, hogy a srác vagy kevesebbet keres, mint amire szükség van, vagy semmit. Én a havi fizetésem mellett még mellékállást is vállalok (mivel a havi fizum nem fedezi a kiadásaimat), ez által viszonylag jól keresek, bár szerintem még így sem annyira. Megint sikerült egy olyan fiút kifognom, hogy végül is soha semmire nincs pénze, de azért nagyon okos, hogy mit hogy kell csinálni. Ki van hasonló helyzetben? Mindig olyan helyzetbe kerülök, hogy én fizetek többet a közös életre, minthogy együtt élünk. Én mindig mellőztem ezt a tényezőt, mert hogy éljen a tiszta szerelem, de ma reggel mikor kinyitottam a hűtőt és azzal szembesültem, hogy nem vett megint kaját semmit, és pénze sincs semennyi. Én már nem adok, nekem elegem van ebből! Előző 10 évemet is így éltem. Nagyon vágyom a tanácsaitokra, véleményetekre, hasonló történetekre, hogy ezt ki hogyan éli meg, és mi lenne a megoldás?
2016. okt. 13. 09:59
 51/105 anonim ***** válasza:
100%

Én nem éltem vele. 7 évig járkáltunk egymáshoz (szomszéd falu) hétvégente, néha hétközben is.

Csak az utolsó 4 hónapot éltem vele

2016. okt. 13. 13:42
 52/105 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy fog összejönni szerintem, ha nincsenek hatalmas ellentétek. Sem anyagiakban, sem más téren. Ebből ami a legnehezebb, az az, hogy hasonló anyagiakkal rendelkező emberrel kerülj össze. Vagy ha már nincs is nagyjából ugyanannyi pénzetek/vagyonotok, legalább a felfogás meg legyen és ne a lehúzásról szóljon a párkapcsolat.
2016. okt. 13. 13:42
 53/105 anonim ***** válasza:
18%

Végül is a pénz sem minden. Vagy az is elég, ha kettőből egy jól keres. Ha két emberből kettő hajkurássza a pénzt az nem biztos, hogy mindenkinek jó. Tegyük fel igazán jól keresnél és a másik meg intézi otthon a dolgokat, fenntart egy biodinamikus gazdaságot és csupa egészséges élelmet termel amit a boltban meg sem lehet venni, karbantartja a testét és az elméjét, a tenyerén hordoz, maximálisan kielégít... az se lehet egy rossz modell.

Én megfigyeltem, hogy aki sokat keres akár vállalkozásban, akár alkalmazottként az sokat is foglalkozik a munkájával és azon kívül nem sok mindenre van ideje, meg nem is nagyon ért a dolgokhoz. Úgy vágja át az összes szerelő, építőipari szaki, szolgáltató, kereskedő ahogy nem akarja. Könnyen lehet, hogy a keresetének több mint a fele túlárazott dolgok felárára megy el. Nem rossz dolog, ha van valaki aki tudja mit, hogyan kell csinálni és kézben tartja a dolgokat.

Amúgy meg... a te életed. Keress pénzes férfiakat, a tehetetlen embereket én ki nem állhatom, nem is jönnék össze ilyennel. Nem is a pénz, inkább a felfogás, tenni akarás.

2016. okt. 13. 14:14
 54/105 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként is rossz olvasni hogy milyen emberek vannak. Nekem eszembe sem jutna a leendő barátnőmtől pénzt kérni vagy tőle függni anyagilag. Sajnállak titeket hogy ilyen férfiakkal hozott venneteket össze a sors. Én most azért dolgozom, hogy egyetemre járhassak, de mellette is fogok dolgozni. Szerintetek nem gáz hogy valaki ennyi idősen megy egyetemre? 23/f
2016. okt. 13. 14:26
 55/105 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek nem gáz hogy valaki ennyi idősen megy egyetemre? 23/f

Egyáltalán nem sokan később kezdik.

2016. okt. 13. 14:35
 56/105 A kérdező kommentje:
nem gáz ha valaki 23 évesen megy egyetemre, de ne offolj légyszíves, indíts egy kérdést ki mikor megy iskolába témában
2016. okt. 13. 14:37
 57/105 A kérdező kommentje:
53-as: érdekes, amit írsz, képzeld én már ilyen életformát is kipróbáltam, azaz egy kis biogazdaságot csináltam és a pasim járt dolgozni (előző pasim). én otthonról dolgoztam (ezt a kereskedelmi elemzéseket csináltam) és termeltema zöldséget, vágtam a tyúkot, de a párom annyira rendszertelenül hozta haza a pénzt -pincér munka.. nem fizettek időben bla bla- hogy aztán muszáj volt nekem is elmenni 8 órába dolgozni. Az otthoni munkában nekem az volt a nemolyanjó, hogy egy idő után éreztem, hogy antiszoc vagyok, és nehezen vittem rendszert a napjaimba. Tehát nekem nem votl annyira való az, hogy otthon legyek. Illetve mivel biogazdaásg, pest mellett vidéken laktunk, alig tudtam szóbaállni valakivel, magányos votlam otthon egyedül. na mindegy, de amit írtál, azzal egyet tudok érteni, alap esetben meg lehet oldani, hogy működjön, hogy pl. a férfi eljár dolgozni, a nő pedig otthonról dolgozik, kertészkedik, DE eljár ő is közösségbe, hogy ne savanyodjon be otthon. úgy el tudom képzelni. és a pasinak legyen stabil keresete. Nem vagyok naiv egyébként, tudom, hogy semmilyen állás nem garancia, hogy 10 év múlva is meg lesz, de azért egy két évig meg lehet azt az állást tartani:))
2016. okt. 13. 14:43
 58/105 anonim ***** válasza:
100%
Ma megmondod a pasidnak,hogy csomagoljon és mehet a tárolóban lévő haverjával együtt,vagy te csomagolsz és keresel másik albérletet.Semmi értelme ezt tovább húzni.Szedd össze a bátorságod és lépj.Utána meglátod,hogy megkönnyebbülsz.
2016. okt. 13. 15:00
 59/105 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem olvastam végig a válaszokat, szóval bocsánat, ha esetleg ismételném bárki véleményét.

Szerintem itt az alap probléma az összhang hiánya. Ő egy lusta ember, aki beleül a jóba, nem akar előretörni, nem akar fejlődni. Te törsz felfelé, akarod a jobbat és teszel érte.

A gond, hogy aki ilyen mentalitású, mint a párod, az az élet más területein is ilyen.

Én nő vagyok, de nem bírnám elviselni, hogy etessenek mások, akik esetleg nem a szüleim mondjuk (mert az még talán belefér), hanem a párom.

Szemétnek tűnhetek, de én biztosan olyan embert keresnék magam mellé, akivel legalább az élethez való hozzáállásunk egyezik.

Ja és teljesen igazad van a felháborodásod miatt, mélységesen egyetértek veled, nem feladatod neked eltartanod senkit sem.

2016. okt. 13. 15:09
 60/105 anonim ***** válasza:
76%

# 53 vagyok :)

Nálunk pont én vagyok otthon aki besavanyodik. Na jó, egy-két alkalommal bemegyek a városba minden héten. Hellyel közzel ennyi elég is nekem.

Őszintén szólva én se tudok munkahelyeken dolgozni. Pár hét, pár hónap, néha 1-2 év és valami elkezd nem tetszeni, megsértődök valamin aztán otthagyom.

Már 8 éve nem dolgozok semmi féle munkahelyen, de érdekes módon azóta megkerestem egy ház árát, most meg már saját vállalkozásom van :)

Azt akarom csak mondani, hogy vannak akik nem bírják a munkahelyi környezetet, ettől még nem rossz emberek. Pár év kellett, hogy rájöjjek én is ilyen vagyok. A trükk annyi, hogy ezt fel és be kell ismerni és ki kell találni valami mást helyette.

Most 7 órában határoztam meg a munkaidőm, azért jut idő közben erre arra, van amikor elmegyek étterembe ebédelni, ha van kedvem edzek itthon, de alapvetően dolgozom. Többet keresek mint a párom aki bejár egy céghez dolgozni.

2016. okt. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!