Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem normális dolog, hogy kezdem megunni a pénztelen pasikat?
Kedves Kérdező, szó sincs sértődöttségről, ez mind tapasztalat. Le is írtam azoknak a válaszadóknak, akiknek a vitakultúrája továbbment a natúr köpkölődésnél, érdekesmód ők megértették.
Mi számít jó keresetnek? Főleg Matolcsidióta 47 ezer forintjának országában. Nem, nem vagyok milliomos, megnyugtatlak. Anyagilag nincsenek problémáim, azonban egy anyagias, felszínes nőre egyetlen forintot is sajnálok. Ha ezt kifogásolod, akkor nálad igencsak kilóg a lóláb.
Ja és millió + egy bocsánatot kérek, mert a másik oldal képviselőjeknt volt pofám beleszólni a társalgásba. Tudod a vita akkor teljes értékű, ha meghallgatjuk a másik felet is, az hogy ti itt bősz egyetértésben utáljátok a férfiakat, az csak kreatív mocskolódás, nem vita.
Jól van, engem nem tudsz kioktatni, mert én pont hogy keményen dolgozom. Ahogy a többiek is írták, azzal van a baj, hogy anyagiasnak nevezel, mikor pont, hogy annyit szenvedtem a nélkülözésben, hogy ezért van belőle elegem! és nem felesleges fényűzés a vágyam, ha észrevetted. Azért mondom, hogy te morogni jöttél ide, és nekem pontosan úgy tűnik, hogy Te kezdted el a nők kollektív bírálását. Én úgy látom, hogy nincs igazad, de különbözőek vagyunk, nem fogunk egyet érteni ebben a kérdésben. Csak engem valamiért még fel is háborít a hozzáállásod, és mindig is voltak fenntartásaim azokkal, akik a politikát és a környezetet okolják a saját helyzetükért. Én merem ezt mondani, mert százszor csalódtam, és százszor kezdtem újra. És alantas munkákban dolgoztam kevés pénzért, és sok erőfeszítésembe telt mire oda jutottam, hogy már valamennyire megbecsült legyek a munkáimban, és ki is fizessenek, ne kelljen totál szűkölködnöm. Emellett mindig elvégeztem az aktuális, általában tróger párom utáni házimunkát, minthogy mindig alábecsültem magam, és egy kis szeretetért cserébe (vagy olyasmiért) kiszolgáltam a pasit. Ez meg az én hibám, de én ezt belátom, elismerem. Most ott tartok, hogy a sok beképzelt, semmirekellő pasi( én most nem általánosságban írom, hanem kifejezetten erre a típusra) meg simán éli világát, és még ők mondják nekem, hogy miért vagyok annyira idegeske...talán mert mindig minden felelősség rajtam van, ez által olyan stresszes vagyok, hogy most 27 évesen kezeltetnem kell magam mindenféle hókuszpókusz természetgyógyásszal (mert a xanaxos kört is megjártam 2-3 évig, nem jött be), amire SZINTÉN azt mondják ezek a férfiak, hogy óóó minek az felesleges..mindegy kicsit elkalandoztam, csak mert felháborító ahogyan írsz, őszintén.
Ja és utóirat neked: Nem értek egyet még azzal sem, hogy mindenkit meg kell hallgatni: téged, az ilyen beszűkült, negatív embert felesleges meghallgatni, személyesen sem hallgatnálak végig. van jogod ilyennek lenni, csak tudd, hogy elképesztően korlátolt pali vagy (nőben is sz@r tud lenni az ilyen, szóval még azt sem mondom, hogy az a baj, hogy pali vagy), és a viselkedésed teljesen társadalomellenes, ugyanis veled nem leehtne egy egészséges normális családot alapítani, annyira nem vagy hajlandó a nőkkel együttműködni. Bye
Ne aggódj Kérdező, manapság egyre normálisabb lesz, tekintve hogy a nők gyakorlatilag semmit nem tekintenek értéknek a pénzen és a jó külsőn kívül. Legalább nem lógsz ki a sorból. Az 56%-osnak teljesen igaza van, onnan látom hogy bőszen lepontoztátok, mert ugye fáj az igazság de ezt még magatoknak se vagytok képesek bevallani, nemhogy itt nekünk.
Azért bírálják egyre többen kollektívan a nőket, Kérdező, mert lassan kollektívan ilyenek lesznek, hogy aki nem gazdag, azzal szóba se állnak. Azért háborítanak fel téged az ellenvélemények, mert már az írásodból is látszik, hogy látens férfigyűlölő hisztérika vagy, és csak sétáló pénztárcaként, valóraváltógépként tekintesz a férfiakra. Ezek után mit háborodsz fel azon, ha kritikát kapsz? Semmivel nem vagy jobb a nőgyűlölő férfiaknál, még rosszabb is vagy!!! A te fajtád miatt jött létre a Férfihang is.
Abban se tudok együttérezni veled, ha százszor csalódtál. Nem gondolod, hogy esetleg VELED van a hiba, és nem a többszáz pasassal, akik valami miatt nem feleltek meg neked? SZVSZ te nem is kapcsolatot keresel, hanem csak csomót a kákán, indokot a kötekedésre, meg a férfiak szidására. Megmondom neked a frankót, aranyom: NEM kell összejönni az olyan fószerokkal, akik nem tisztelnek, és az alja kulimunkát is veled végeztetik. Van millió meg egy rendes, tisztességes, korrekt pasas, őket rendre a friendzónába csukjátok, vagy csak levegőnek nézitek á lá natúr, mert egyik se "domináns" meg "férfias" szerintetek, meg "nem működik a kémia", meg a többi ilyen kamu szar női hazugság, melléduma. Összejössz a tróger taplóval, mert az a férfias meg a domináns, aztán itt rísz nekünk, hogy a férfiak mekkora szemetek, mert nem tisztel, és dolgozol mint egy rabszolga. Hát cicukám, nem kellettek a rendes pasik, most eheted amit főztél, egy szikrát nem tudlak sajnálni.
Ja és neked is egy kis utóirat: édeske, ez itt egy publikus, közelérhető, nyílt fórum. Amíg nem sért szabályt, mindenki azt ír ide, amit akar, és akkor, amikor akar, neked ebbe semmi beleszólásod nincs. A véleménycsere, kultúrált vita pedig igenis úgy működik civilizált emberek között, hogy meghallgatjuk a másik felet is, mert tudod aki A-t mond, az mondjon ám B-t is. Vagy azt képzelted, idejössz nyervákolni, és majd mindenki bősz egyetértésben lesz veled, kórusban utálhatjátok a férfinemet? Hát ki kell ábrándítsalak, aranyom, ez nem így működik. Ha erre vágysz, építs visszhangkamrát, és szajkózhatod napestig a bugyuta véleményedet. Az online világban jobb ha hozzászoksz, hogy véleményed lehet, csak épp nem mindenki osztja. De te csak erőlteted a magad kis nézeteit, és azt képzeled, neked, mint neoliberális gondolkodónak csak igazad lehet, te vagy a társadalom lelkiismerete, és azt ugathatsz le, akit csak szeretnél. Sajna-bajna nem mindenki vall hasonló nézeteket az emberi élet jobbításáról, mint te. Néhány tucat végtelenül ostoba femináci lehet hogy igazat fog adni neked, de a nagytöbbség kollektívan körberöhögi a baromságaidat. Ja, hogy ez neked fáj? Welcome to the Intarnetz...BITCH!!!!!!!!
Bye.
Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni? Most rányomnék úgy másfél ezer piros kezet a vergődésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!