Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a férfi féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi féltékeny?

Figyelt kérdés

Viccelődve megjegyzi: "biztos van aki udvarol" vagy pl mikor kisminkeltem magam mikor dolgozni mentem (nem szoktam igazan sminkelni), ezt mondta:"na ki miatt sminkeled ki magad?"

Megjegyzem tenyleg viccelődve mondja, de latom rajta a hamisságot ebbol a szempontbol. Volt hogy mar elmondta, hogy felt, nehogy valaki probalkozzon es elhagyjam. De tudja hogy nagyon szeretem.

Tenyleg titokban feltekeny? Ha rakerdezek tagadja, de en ugy erzem hogy az :)

2016. okt. 12. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem féltékenység, pusztán szeretné kipuhatolni, hogy van-e nálad képben valaki más, akire totál be vagy gerjedve, s aki miatt kikened magad.

(De például az egyik haverom poénból szokta megjegyezni a barátnőjének, amikor belép a munkahelyére, hogy "már megint melyik hapsit szédíted". Ők ezt full humornak veszik, mindig ugratják egymást.)

2016. okt. 12. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján annak tűnik, a féltékenysége pedig önbizalomhiányból ered.

Ha egyébként jó a kapcsolatotok, és annyira nem zavaróak és gyakoriak ezek a kérdések, akkor fogadd el, hogy néha megkérdezi és reagálj te is viccelődve.

Ha emellett tőled megkapja a szükséges törődést, figyelmet és időt, akkor te a magad részéről mindent megtettél.

2016. okt. 12. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem féltékeny hanem az önbizalomhiányát próbálja ezzel elfojtani mivel nem meri megmondani hogy tetszel neki

Gondolom fél a visszautasítástól...

23/F

2016. okt. 12. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, hasznosak!

#3, ,ő a párom es ezert furcsaltam a dolgokat :)

2016. okt. 12. 20:18
 5/6 anonim válasza:
Bizony a párod fejében ott mocorog a gonosz zöldszemű, csak nem engedi úrrá lenni érzésein. Ezek finom jelzések voltak arra, hogy megfordul a fejében. De mert intelligens ember, ezért humorba burkolva jelez. Ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, mint ami. Biztosítsd szeretetedről törődéssel, finom gesztusokkal, és megnyugszik. Végül is, ha valakit szeretünk, de kevés a megtartó önbizalmunk, természetes, hogy megerősítésre vágyunk. Ő arra vágyik.
2016. okt. 22. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Mindig bizonygatom neki, latszik h jol esik.
2016. okt. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!