Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi féltékeny?
Viccelődve megjegyzi: "biztos van aki udvarol" vagy pl mikor kisminkeltem magam mikor dolgozni mentem (nem szoktam igazan sminkelni), ezt mondta:"na ki miatt sminkeled ki magad?"
Megjegyzem tenyleg viccelődve mondja, de latom rajta a hamisságot ebbol a szempontbol. Volt hogy mar elmondta, hogy felt, nehogy valaki probalkozzon es elhagyjam. De tudja hogy nagyon szeretem.
Tenyleg titokban feltekeny? Ha rakerdezek tagadja, de en ugy erzem hogy az :)
Nem féltékenység, pusztán szeretné kipuhatolni, hogy van-e nálad képben valaki más, akire totál be vagy gerjedve, s aki miatt kikened magad.
(De például az egyik haverom poénból szokta megjegyezni a barátnőjének, amikor belép a munkahelyére, hogy "már megint melyik hapsit szédíted". Ők ezt full humornak veszik, mindig ugratják egymást.)
A leírtak alapján annak tűnik, a féltékenysége pedig önbizalomhiányból ered.
Ha egyébként jó a kapcsolatotok, és annyira nem zavaróak és gyakoriak ezek a kérdések, akkor fogadd el, hogy néha megkérdezi és reagálj te is viccelődve.
Ha emellett tőled megkapja a szükséges törődést, figyelmet és időt, akkor te a magad részéről mindent megtettél.
Szerintem nem féltékeny hanem az önbizalomhiányát próbálja ezzel elfojtani mivel nem meri megmondani hogy tetszel neki
Gondolom fél a visszautasítástól...
23/F
Koszonom a valaszokat, hasznosak!
#3, ,ő a párom es ezert furcsaltam a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!