Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha egy férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy férfi azt mondja hogy aranyos és kedves vagyok?

Figyelt kérdés
Évek óta ismerem.Mit érthet ez alatt?előfordul hogy zavarban van néha.és sokat mosolyog.azt mondja hogy nagyon jól érzi magát velem.
2016. okt. 11. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

komolyan, az emberek értelmi és felfogó képessége siralmasan egyre lejjebb kerül.

most te mit nem értesz azon a két szón, hogy aranyos és kedves?

azt jobban megértenéd, ha pl. lek..rváznának téged?

azt értheti, hogy jó a társaságod, de nehogy már meg kelljen magyarázni az aranyos és kedves szó jelentését?!

az értelmező kéziszótár remélem a barátod, ha nem tudod, hogy mit jelent!

2016. okt. 11. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelentenek ezek a szavak csak azt nem tudom h ezt vajon h erti..h erez tobbet is irantam?esetleg kapcsolat szintjen is?
2016. okt. 11. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:

kislány, mi honnan a fészkes fenéből tudnánk ezeket? mi nem ismerjük őt, hogy tudjuk, hogy mik a szándékai!

jesszusom, nőj már fel agyilag!

majd alakul valami, de akár a szádat is kinyithatnád és elbeszélgethetnél vele a témáról!

2016. okt. 11. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Probaltam.de azt mondja h tul bonyolult elmagyaraznia ami kettonk kozott van.h en teljesen mas vagyok mint az eddigi lanyok az eleteben
2016. okt. 11. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

kifogás, mindent el lehet magyarázni, viszont, ha erre képtelen, akkor kérdés, mi lesz a későbbiekben, mikor jobban szükséges az őszinteség?

ha valaki képtelen a másikkal őszintén és nyíltan beszélgetni, és ő maga nem akar ezen változtatni, akkor felesleges az erőbefektetés, mert vele akkor nem lehet kapcsolatot létesíteni!

2016. okt. 11. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenrol tudunk amugy beszelni oszinten,kiveve arrol ami kettonk kozott van
2016. okt. 11. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy a vaddisznók előszeretettel utaznak Szváziföldre, hogy lekváros pilótakekszet kapálhassanak.
2016. okt. 11. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:

szakadok :D grat, nagyon találó a kommented, tetszik. :)

kérdező, nincsenek egy kapcsolatban kivételek

de ha ennyire nem megy, akkor nem kell erőltetni

2016. okt. 11. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Azt jelenti, h aranyos es kedves vagy. Jol erzi magat veled. De. Soha nem lesz koztetek semmi. Mert nem vagy eleg szep neki.
2016. okt. 12. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!