Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írjak a másik férfinek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a másik férfinek, vagy folytassam a mostanival (is)? Lent

Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtem meg egy 30 éves férfivel ( én 26 vagyok), aki novemberben a fővárosba költözik, elég messziről. Három hete levelezünk, néha telefonálunk, skype-oltunk is egyszer. Mind a ketten szimpatikusak vagyunk egymásnak, eddig személyesen még nem találkoztunk. Három hét múlva jön fel, költözik,akkor már itt lesz, akkor találkozunk. Már épp ott tartottam, hogy hozzá hasonlóan én is törlöm magam társkeresőről, amikor megláttam egy másik pasit (33 éves), és azóta folyton nézegetem. Tuti írnék neki, de most itt ez a másik srác, aki szemmel láthatóan eléggé várja már, hogy találkozzunk, és én is nagyon örülnék neki, de 5 napja folyamatosan a másikra gondolok.Ez így nem jó. Akivel találkozom, levelezek, minden szempontból hozzám illőnek érzem, az értékrendje, stb. Viszont a másik valahogy nagyon vonz, pedig velem még soha nem fordult elő ilyen, hogy ismeretlenül ennyire vonzódjak, szerelmes is csak egyszer voltam életemben eddig. Mi lenne a helyes döntés?
2016. okt. 7. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Így van, érdemes mindkettővel egy randit megejteni.
2016. okt. 7. 21:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem is értem miért agyaltam ennyit ezen. Hiszen még nem járunk, ha meg ennyit jár a másik a fejemben, jobb megtudni, milyen is valójában.
2016. okt. 7. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!