Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész közöttünk?
Előre leszögezem, hogy nem vagyunk már tinik, mégis olyan ez az egész helyzet, mintha az lennénk.
Pár hónapja elkezdtem randizni egy sráccal, minden szép és jó volt az elején, de aztán valahogy mégsem lett belőle kapcsolat, viszont barátság igen. Egész nap beszélgettünk, hetente többször találkoztunk, közben programokat is csináltunk, és volt mikor le is feküdtünk. Ennek ellenére nagyon sok vita volt közöttünk már az elejétől kezdve, amiket főleg én generáltam, és még ha nem is volt igazam, ő jött utánam, hogy fontos vagyok.
Közben én is ismerkedtem mással, és ő is mással.
Két hete elkövettem egy hibát és eljátszottam a bizalmát, amire azt mondta, hogy soha többé nem lehetünk már barátok. Ennek ellenére szombaton beszéltünk, és mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki és szüksége van rám. Én időt kértem, és ő is azt mondta, hogy idő kell neki.
Természetesen az elmúlt egy hétben jócskán kaptam bántást tőle, de azt mondta, hogy az csak a harag miatt volt.
Ja igen, és azt mondja, hogy nem szerelmes belém és nem akar tőlem kapcsolatot, mielőtt valaki ezt írná. Csak nem tudom, hogy miért ilyen kitartó velem szemben.
Valószínűleg azért olyan kitartó, mert lefeküdhet veled néha. Vélhetően úgy van vele, hogy amíg nem talál egy olyan nőt, akivel komolyabb kapcsolata is lehetne és a nő is nyitott rá, addig te jó leszel kényelmi állandónak.
Maga az egész kapcsolat pedig a leírtak alapján egyszerű unaloműző időtöltésnek tűnik mindkettőtök részéről, ami addig tart, míg meg nem unjátok vagy míg nem jön valaki legalább egyikőtöknek, aki komoly érdeklődést vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!