Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az egész közöttünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész közöttünk?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem vagyunk már tinik, mégis olyan ez az egész helyzet, mintha az lennénk.

Pár hónapja elkezdtem randizni egy sráccal, minden szép és jó volt az elején, de aztán valahogy mégsem lett belőle kapcsolat, viszont barátság igen. Egész nap beszélgettünk, hetente többször találkoztunk, közben programokat is csináltunk, és volt mikor le is feküdtünk. Ennek ellenére nagyon sok vita volt közöttünk már az elejétől kezdve, amiket főleg én generáltam, és még ha nem is volt igazam, ő jött utánam, hogy fontos vagyok.

Közben én is ismerkedtem mással, és ő is mással.

Két hete elkövettem egy hibát és eljátszottam a bizalmát, amire azt mondta, hogy soha többé nem lehetünk már barátok. Ennek ellenére szombaton beszéltünk, és mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki és szüksége van rám. Én időt kértem, és ő is azt mondta, hogy idő kell neki.

Természetesen az elmúlt egy hétben jócskán kaptam bántást tőle, de azt mondta, hogy az csak a harag miatt volt.

Ja igen, és azt mondja, hogy nem szerelmes belém és nem akar tőlem kapcsolatot, mielőtt valaki ezt írná. Csak nem tudom, hogy miért ilyen kitartó velem szemben.

2016. okt. 5. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Valószínűleg azért olyan kitartó, mert lefeküdhet veled néha. Vélhetően úgy van vele, hogy amíg nem talál egy olyan nőt, akivel komolyabb kapcsolata is lehetne és a nő is nyitott rá, addig te jó leszel kényelmi állandónak.

Maga az egész kapcsolat pedig a leírtak alapján egyszerű unaloműző időtöltésnek tűnik mindkettőtök részéről, ami addig tart, míg meg nem unjátok vagy míg nem jön valaki legalább egyikőtöknek, aki komoly érdeklődést vált ki.

2016. okt. 5. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Te mit érzel?
2016. okt. 5. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Hogy mi ez az egész? Egy átlag mai kapcsolat; egymast testnedveit szopogatjatok, de kommunikalni mar nem vagytok kepesek a masikkal.
2016. okt. 5. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Te is az a tipikus nő vagy, aki nem egy férfit, nem magát a szerelem érzését akarja, hanem egy érzelmi hullámvasutat, egy olyan életet, ami minél jobban meg van bonyolítva, meg van cifrázva. Titeket komolyan vonz, ha egy pasas kacifántos, komplikált, kiismerhetetlen. Illetve kimondottan szerettek kiismerhetetlennek hinni egy ilyen hülye gyereket, aki szándékosan, tök egyszerű módszerekkel SZOPAT titeket. Komolyan kérdezem, élvezed, hogy a pénisz rossz felén állsz? (Mondjuk biológiai szempontból evidens.)
2016. okt. 5. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy mivel megbântottad őt és mivel mondtad hogy koràbban ő jött utànad vitatkozasok utàn azért mondja hogy szendvedj te is ahogy ő is szendvedett !Sztem ha szereted és érzel vmit akkor most mond te hogy szereted és akarsz kapcsolatot !
2016. okt. 9. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szeret akkor felhagy a csajozàssal am kicsit furcsa hogy csak baràtok maradtatok és ugy feküdtetek le egy màssal én a helyedben nem feküdtem volna le vele akkor derül ki hogy mennyire szeret !
2016. okt. 9. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy játszmákon alapuló dugópajti kapcsolat,nem több.Éretlen a viselkedésetek.
2016. okt. 21. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!