Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság? Lehet ilyet csinálni?
Olvastam pár kérdést arról,hogy el lehet-e nyomni a szerelem érzését.Valakik azt írták hogy igen,valakik azt hogy nem.Mi az igaz?El lehet vagy nem?Vagy ez az egyéntől függ?
És,még egy kérdés: gondolom az "elnyomni" és "megszüntetni" között van különbség.Ha "csak" elnyomjuk,akkor előbb-utóbb visszatér nem?Mert valójában ott van,csak nem akarunk tudni róla.Vagy az elnyomás más?
Önmagában az hogy szeretem,szerintem még nem is lenne a legrosszabb,de mint írtam,azt akarnám elkerülni hogy mások észrevegyék mit érzek.
Ezzel meg úgy vagyok,hogy ha csak elnyomom magamban,de attól még szeretem,attól még önkéntelenül ugyanúgy elárulhatom "magam".Viszont ha az érzés sem lenne meg,szó sem lenne ilyenről
Kettős érzésem van,egyrészt mert jó érzés szeretni őt.Másrészt mert nem akarom hogy mindenki megtudja hogy szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!