Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit jelent nektek (konkrétan a Te személyednek) Az alábi idézet? Kicsit szerintem, olyan mese, álombeli elvárások összessége. Miért csak a fiú/ férfi alkalmazkodjon, aztán ha valami ezekközül nem stimmel, akkor durci, rosszabb esetben kopp.
Nem Nagy, irreális elvárások ezek EGYÜTT? : )
Hím nemű egyedek is reagálhatnak, sőt KELL IS . :)
Vannak benne igazságok, de az egészet olvasva az a véleményem, hogy egy hisztis, saját maga által is bevallottan nem tökéletes, hibáktól hemzsegő kis tinip...a azt várja el, hogy a párja tökéletes legyen... ez meg hányingerkeltő.
Na de lássuk lebontva:
ami nálam igaz ebből, az az, hogy:
- ne féltékenykedjen ok nélkül minden jöttmentre
- legyen férfias kiállása
- olyannak szeressen, amilyen vagyok, a kis dilijeimmel együtt is (amik még nem rossz tulajdonságok, csak különcségek)
- tényleg ne az legyen, hogy leráz meg nem akar velem találkozni, de gyártja hozzá a kifogásokat... ha ritkán vmiért nem tud/akar, akkor meg mondja meg
- hogy legyen romantikus, de ne nyálas
- ne kételkedjen abban, amit mondok neki (itt ennél a példánál: ha azt mondom, ide és ide megyek, akkor higgye el, ne kombináljon, hogy megcsalom)... mondjuk más kérdés, az idézet írója adott-e rá okot... én tuti nem :D
Ami meg a NAGGGGYONNNEM:
- az nem férfias nekem, ha elkezd kakaskodni más pasasokkal, akik közelítenek felém, hogy "ez az én nőm, sipirc" (azaz "szebben" fogalmazva tudtukra adja, hogy az övé vagyok...)... b...ki, ne kezeljen a tulajdonaként és ne legyen kilométeres az arca. Én úgyis vissza fogom utasítani azt a srácot, aki közelít... ő meg akkor bízzon abban, hogy én elhajtom, és ne kakaskodjon semmit
- normális nő nem húzza a srác agyát semmivel, ha meg igen, akkor nincs felháborodva, ha utána a srác azt mondja, hogy oké, akkor nem kellesz
- ha rossz tulajdonságaid vannak, azon néha nem árt változtatni... nem ráhárítani a pasira, hogyha nem mosolyog rajtuk, hanem megemlíti őket, akkor tahó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!