Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Hogy egyszerűbb legyen megérteni úgy írom le mintha egy új iphone-t vennél.

Szóval… van a régi telefonod egy iphone 6 plus. Alig várod ,hogy kijöjjön a 7 (tehát nem vagy megelégedve a régivel, mindig valami újat szeretnél.). Kijött a 7, megveszed azt az iphone 7-et (jön egy új csaj!)mert a t-mobileba csak 7 van mert plust még nem kaptak de mimden áron újat akarsz.(tehát egyből bele ugrasz ebbe a kapcsolatba ,mert új) Ott van a kezedben a vadonatúj 32gb-tos iphone 7. (Tehát van egy új csajod, de mégsem érzed azt mint az előzőnél) Hiányzik ,hogy az plus volt(tehát abban van valami plus mégis) ez meg csak egy kicsi fos. Egyszerűen nem tudsz megválni tőle. Mert olyan nagy és látsz mindent jól. De közben szar hordozni. Na mindegy. Ott az a rohadt iphone 7(új nő, új kapcsolat,sok izgalom de mégis vissza vágysz a régihez) ami ráadásul nem 16gb-as és ráfér minden meg a hangszórók…….(tehát van sok új tulajdonsága.) De te csak a másikra tudsz gondolni. Mit tegyek ilyenkor? Váltsak vissza a régire? Vagy tűrjem. A hiányát?

Tudom hülyének hisztek ,de így érzem magam és nem tudom mit zegyek 2 nem lehet egyszerre. Légyszi ne negatív kommentek legyenek hanem ami tud rajtam segíteni(nem pszichógus,elmegyógyintézet ) mit tegyek?

2016. okt. 2. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt csak a telefonos hasonlat miatt nem olvassa senki... :D

Ha két nő közül nem tudsz választani (ha jól értem mert csak beleolvastam, utálom a mobilokat xd) akkor egyik sem az igazi. De mindkettő emberből van, ne bánts meg senkit.

2016. okt. 2. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De amíg nem jön az igazi kivel próbálhatom meg,hátha az igazi lesz belőle?
2016. okt. 2. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én ebből nem értek semmit, sztem írd le magyarul normálisan hogy mi a problémád
2016. okt. 2. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Baromi zagyva ez az "ájfónos" leírás. De ha jól veszem ki, akkor ráuntál a régi csajodra, váltottál egy újra, de mégsem vagy vele megelégedve, és hiányzik a régiből valami.

A tanácsom az, hogy mindkettőt hagyd, ne szórakozz velük, egyik sem az igazi. Legyél egyedül inkább, építsd önmagad! Nem kell minden lányt kipróbálni, hátha ő az igazi... Nem tudom mennyi idős vagy, de a kérdésesből azt sejtem, hogy még viszonylag fiatal lehetsz, semmiről

2016. okt. 2. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:

(Nah elküldte véletlenül..)

S ha a sejtésem igaz, és tényleg fiatal vagy, akkor semmiről nem vagy még lekésve, hogy mindenképp legyen melletted valaki.

2016. okt. 2. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!