Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet bízni a jövőben ha nem volt még pozitív tapasztalatom, egy hosszútávú, viszonzott szerelmen alapuló kapcsolatom? 25l
Tudod a szerelem-ragaszkodás az elmével bizonyos szinten kontrollálható. Tudatosan le tudsz építeni kapcsolatokat vagy fel tudod építeni őket, esetleg meg is tarthatod.
Ha nem tudsz tovább lépni, az inkább annak a következménye, hogy nem is akarsz. Ebben a zárt állapotban, meg kb esélytelen egy új kapcsolat, mert az összes férfi a régi árnyéka lesz csak. A tovább lépést nehezíthetik az elválás körülményei ha pl ő hagyott ott, úgy hogy te nem érezted rossznak a kapcsolatotok. Bizonyos értelemben a szakítást is úgy kell kezelni mint a gyászt. Megvannak a maga lépcsői amin ha nem megy keresztül az ember, megreked a múltban.
Anyám pl. cirka 20 évig nem tudta túltenni magát apámon. Amikor végre elkezdet a saját életével foglalkozni akkor találta meg élete szerelmét (így közel a 60-hoz).
Szóval tudatosan kell hozzáállnod a dolgokhoz, ha kell olvass róla szakirodalmat, de te kontrollálod az életed, tied az irányítás, és csak rajtad múlik, hogy van-e erőd és akaratod, ahhoz, hogy gyökeresen változtass. Én már nagy sikerrel szakadtam el érzelmileg a saját közeli hozzátartozómhoz, mert embertelenül viselkedett velem, és építettem le szerelmet is, mert a párkapcsolatom forgott kockán. Szóval szerintem lehetetlen nincs! Csak nem nem akarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!