Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet bízni a jövőben ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet bízni a jövőben ha nem volt még pozitív tapasztalatom, egy hosszútávú, viszonzott szerelmen alapuló kapcsolatom? 25l

Figyelt kérdés
5 éve nem tudok tovább lépni. Próbáltam sok pasival ismerkedni, összejöttem többel is rövid időre, de otthagytam őket, mert nem tudtam elengedni őt. Képtelen lennék másba beleszeretni, és ha valahogy mégis nagy nehezen, ha elveszíteném belehalnék.
2016. okt. 1. 23:22
1 2
 11/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Tudod a szerelem-ragaszkodás az elmével bizonyos szinten kontrollálható. Tudatosan le tudsz építeni kapcsolatokat vagy fel tudod építeni őket, esetleg meg is tarthatod.

Ha nem tudsz tovább lépni, az inkább annak a következménye, hogy nem is akarsz. Ebben a zárt állapotban, meg kb esélytelen egy új kapcsolat, mert az összes férfi a régi árnyéka lesz csak. A tovább lépést nehezíthetik az elválás körülményei ha pl ő hagyott ott, úgy hogy te nem érezted rossznak a kapcsolatotok. Bizonyos értelemben a szakítást is úgy kell kezelni mint a gyászt. Megvannak a maga lépcsői amin ha nem megy keresztül az ember, megreked a múltban.

Anyám pl. cirka 20 évig nem tudta túltenni magát apámon. Amikor végre elkezdet a saját életével foglalkozni akkor találta meg élete szerelmét (így közel a 60-hoz).

Szóval tudatosan kell hozzáállnod a dolgokhoz, ha kell olvass róla szakirodalmat, de te kontrollálod az életed, tied az irányítás, és csak rajtad múlik, hogy van-e erőd és akaratod, ahhoz, hogy gyökeresen változtass. Én már nagy sikerrel szakadtam el érzelmileg a saját közeli hozzátartozómhoz, mert embertelenül viselkedett velem, és építettem le szerelmet is, mert a párkapcsolatom forgott kockán. Szóval szerintem lehetetlen nincs! Csak nem nem akarás.

2016. okt. 2. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!