Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk\férfiak! Ha szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk\férfiak! Ha szerelmesek vagytok mit éreztek?

Figyelt kérdés
Szóval,amikor szerelmesek vagytok,bármit képesek lennétek megtenni a lányért? Mit éreztek akkor,amikor a közeletekben van ? Más lányokat is megnéztek vagy csak a saját barátnőtök érdekel ?:)
2016. szept. 27. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Én amikor szerelmes voltam, akkor számomra egy nő kellett, mint barátnő. Ő nem néztem másra potenciális barátnőjelöltként. Nem érdekelt. Becsületem a hűség!
2016. szept. 27. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem is bármit, de nagyon sok mindent, őrültségeket is. Más lányokat is megnézek, de csak a saját barátnőm érdekel.
2016. szept. 27. 08:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Jót.
2016. szept. 27. 08:21
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
A nagy Ő nem tudom, hogy került oda! :( ?
2016. szept. 27. 08:28
 5/9 Titusztitusz ***** válasza:
70%
Ilyen esetben én azt éreztem mindig,hogy csak "izélném,meg izélném" a szerelmemet ahányszor csak lehet,és ahol csak lehet...Végkimerülésig...Éshát ilyen esetekben ha nemis mindent,(Pl.közös öngyilkosságban azért nem mennék bele sohasem...)de amit lehetett az ésszerűség határain belül, azt azért mindig megtettem vele/velük kapcsolatban...
2016. szept. 27. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Azt érzem, hogy jó a közelében lenni. Ha távozik, utánanézni is jó, valahogy a létezése jó. Még akkor is, ha még nem teljesült be a kapcsolat. Ahogy mondja Radnóti: "Most mentél el s már újra megcsodálnám bokád fölött a drága jólismert kék eret."
2016. szept. 27. 09:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :)
2016. szept. 27. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
4%
Semmit,a férfinak nincsenek érzéseik.
2016. szept. 27. 09:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi a baj 9es?:(
2016. szept. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!