Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hajlandó már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó már csak találkozni sem velem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, 3 éve ismerjük egymást. Korábban volt köztünk valami, kapcsolat szerűség, azonban végül nem jöttünk össze, külső okok miatt, mind a kettőnknek zűrös volt akkoriban az élete. Egy szó, mint száz, mondtam neki, hogy legyünk barátok. ehhez tartottuk magunkat idén: Volt, hogy felmerült, hogy legyen több (szex), viccelődtünk ezzel, azonban ő is mondta, hogy azzal csak elrontanánk a barátságot. Ennek ellenére (hogy még csak szexelni sem akarna velem), úgy érzem, hogy kerül, nem akar találkozni velem mostanában.... Ugyanakkor haverjaival azért tud. És ez rosszul esik, mert én tényleg szeretnék vele találkozni, mint barát, azonban nem értem, ő miért nem....Ha barátok vagyunk, ne kerüljön
2016. szept. 26. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kerül mert úgy érzi hogy ő neked többet jelent mint barátság,és ő többet nem akar.
2016. szept. 26. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Valójában nem a barátod. Korábban érdekelted mint nő, de mivel nem lett rendes kapcsolat közöttetek, az érdeklődése lassan elfogyott. Megszokásból még tartjátok valamennyire a kapcsolatot, mert nyilván kellemes szabadidőpartner vagy, de már erősen a leszálló fázisban van a dolog. Szerintem engedd el ezt a témát érzelmileg. Rengeteg ilyen viszony van férfi és nő között, és a legtöbb idővel véget ér.
2016. szept. 26. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!