Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok olyat látni, h 4-5 évig is együtt járnak össze nem illő emberek? Miért?
Ki mondja hogy nem illenek össze? Miben nem illenek össze?
Nagyon nem mindegy.
Mi sem illünk össze külső szemmel nézve a férjemmel. Gyakorlatilag tök különbözően gondolkodunk sok dologban, igaz azért alapjában véve a fontosabb dolgokban egyet értünk. Ellenben nem nyomja el egyikünk sem a másikat. Felfogás kérdése, nálunk jól működik, mivel minden jelentős döntés esetén két teljesen különböző vélemény áll egymással szemben. Intelligencia és kompromisszum kérdése a dolog.
Miért? Mert szeretem az aki, szeretem benne azt hogy máshogy lát dolgokat és szeretem benne azt hogy megtanultam több nézőpontból látni dolgokat.
Nem olyan bonyolult.
Hűha, vannak, akik egy életet is leélnek így. Persze "honnan tudom, hogy nem illenek össze"? Ha szinte szaglik, hogy évek óta boldogtalanok, meg folyton panaszkodnak nekem, hogy mennyire szar életük van a másik mellett, esetleg ha egyiket vagy mindkettőjüket ismertem előtte és látom, hogy azóta a saját árnyékuk önmaguknak, akkor az nekem gyanús.
Ettől függetlenül az ő életük, én nem szólok bele, legfeljebb csak akkor, ha kérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!