Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok olyat látni, h 4-5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok olyat látni, h 4-5 évig is együtt járnak össze nem illő emberek? Miért?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Vagy mert szerintük összeillenek(és hogy őszinte legyek ez a fontos, nem az hogy mások hogy látják), vagy csak be vannak szarva az egyedülléttől.
2016. szept. 25. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Vagy a pénz, vagy valamilyen társadalmi elvárás tart össze ilyen kapcsolatokat. És valóban lehet társfüggőség is. Tény, az időhúzás nem old meg semmit.
2016. szept. 26. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ki mondja, hogy nem össze illőek? Ők maguk, vagy a környezetük?
2016. szept. 26. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én akiket láttam ilyet többnyire láthatóan az egyik fél uralkodott a másikon. Akár 20 éves házasságban is.
2016. szept. 26. 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Ki mondja hogy nem illenek össze? Miben nem illenek össze?

Nagyon nem mindegy.

Mi sem illünk össze külső szemmel nézve a férjemmel. Gyakorlatilag tök különbözően gondolkodunk sok dologban, igaz azért alapjában véve a fontosabb dolgokban egyet értünk. Ellenben nem nyomja el egyikünk sem a másikat. Felfogás kérdése, nálunk jól működik, mivel minden jelentős döntés esetén két teljesen különböző vélemény áll egymással szemben. Intelligencia és kompromisszum kérdése a dolog.

Miért? Mert szeretem az aki, szeretem benne azt hogy máshogy lát dolgokat és szeretem benne azt hogy megtanultam több nézőpontból látni dolgokat.

Nem olyan bonyolult.

2016. szept. 26. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Hűha, vannak, akik egy életet is leélnek így. Persze "honnan tudom, hogy nem illenek össze"? Ha szinte szaglik, hogy évek óta boldogtalanok, meg folyton panaszkodnak nekem, hogy mennyire szar életük van a másik mellett, esetleg ha egyiket vagy mindkettőjüket ismertem előtte és látom, hogy azóta a saját árnyékuk önmaguknak, akkor az nekem gyanús.

Ettől függetlenül az ő életük, én nem szólok bele, legfeljebb csak akkor, ha kérdeznek.

2016. szept. 26. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:
De attól hogy két ember egy harmadik szerint nem illik össze nem egyenlő azzal hogy nem is működik a dolog, ne keverjük már a kettőt :)
2016. szept. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!