Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem Szeret még a párom mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XXzeroXX kérdése:

Nem Szeret még a párom mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kéthónapja vagyunk együtt és azt mondja hogy még nem érzi hogy szeretne,de azt mondja hogy szeret velem lenni meg hogy boldog velem de nem érez még semmit..igaz nem sokkat tudunk még együtt lenni de én viszont már szeretem.valaki tudna adni valami tanácsot??
2016. szept. 20. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
És hány évesek vagytok? Amúgy meg, folytassátok azt, amit eddig, és majd elválik idővel. Nem jön mindenkinek azonnal a lamúrtuzsúr érzés, valakinek csak folyamatában alakul ki.
2016. szept. 20. 17:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Én 21 ő 18..
2016. szept. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!