Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vitatkoztunk a barátommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitatkoztunk a barátommal és azóta nem keres. Nem szeret?

Figyelt kérdés
Kicsit kemény dolgokat vágtam a fejéhez(ő volt a hibás), de aztán mondtam, hogy rendben hagyjuk. Ennek 2 napja és azóta nem keres. Még kint van neki, hogy kapcsolatban vagyunk. Ezek szerint, akkor még nem szakítottunk vagy most mi van? Én nem fogom keresni.

2016. szept. 19. 09:47
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Igazából megbeszéltük 2 napja, elfogadtam, hogy rendben van. Hagyjuk, ne veszekedjünk. Ez inkább olyan gyerekes sértődésnek mondanám a részéről, vagy nem is tudom.
2016. szept. 19. 11:04
 32/52 A kérdező kommentje:
Inkább várok még 1-2 napot, hogy megnyugodjunk kicsit. Aztán ha nem ír, megpróbálom vele megbeszélni. Köszönöm szépen a válaszokat.
2016. szept. 19. 11:06
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felejtős. A viselkedése is, meg ez a két nap is azt mutatja, hogy tök éretlen.

Lájkolgatok én is, de nem ilyen célirányosan, hanem ismerősök jópofa megnyilvánulásait.

Most meg fent van, és tudja, hogy látod: idomít.

Te nem csináltál semmi rosszat, közölted az álláspontodat. (ami nem is olyan abszurd)

Ha erre csak így tud reagálni.... az nem sok

2016. szept. 19. 11:20
 34/52 anonim ***** válasza:
71%

Valóban. Az évszám csak egy szám! A te esetedben is igaz.

De Költőnő és Captain mindent leirt amit irtam volna.

A korrol, a facebookrol, a HP-s viselkedésedről.

Még valamit a korrol.

A 15 éves baratnőm amikor előadta ezt a viselkedést, elmondtam neki azokat a dolgokat amit itt neked elmondtak.

Csak ő megértette!

20/N

2016. szept. 19. 12:00
 35/52 A kérdező kommentje:
Mondtam, megbeszélem vele, csak várok még pár napot.
2016. szept. 19. 12:26
 36/52 anonim ***** válasza:
78%
tök jó lesz pár nap múlva amikor ő már el is felejti az egészet, vagy azt hiszi megúszta a hisztit és te újra rákezdesz. :D meg nem is értem, mi ez a kapcsolat? napokig 0 kommunikáció és ez nektek jó?
2016. szept. 19. 12:56
 37/52 anonim ***** válasza:
34%

Na igen: legközelebb tényleg a tini kérdések közé tedd ezt.

Ha pedig felnősz, akkor azon gondolkozz el, hogy TE mit tudsz tenni azért, hogy rendezd ezt a dolgot... akár erre, akár arra.

Ne azon gondolkozz, hogy őneki mit kellene tennie, mert ez a tini viselkedés. Ha majd felnősz, akkor magad is tudsz cselekedni.

Persze beszélni kell egymással, tanácsot is adhatsz neki és kérhetsz is tőle.

De ne azt, hogy oldja meg ő egyedül ezt a problémát.

2016. szept. 19. 13:22
 38/52 A kérdező kommentje:
Mindig szokott írni, de most a vita után egyáltalán nem beszélünk. Akkor fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Amikor elhatározom, hogy írok az van bennem, de basszus, akkor nem is szeret, ha arra nem képes, hogy írjon. Akkor én miért?
2016. szept. 19. 13:40
 39/52 A kérdező kommentje:
Tudom, nekem sem így kellene gondolkodnom.
2016. szept. 19. 13:41
 40/52 anonim ***** válasza:
33%
és ő nem gondolhatja ugyanezt? ész hová mész...
2016. szept. 19. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!