Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitatkoztunk a barátommal és azóta nem keres. Nem szeret?
Miért te keresd? Mert különben sose zárjátok le, te pedig egyre jobban becsavarodsz a bizonytalanságba. Legyél te az okosabb. Nem feltétlenül kibékülni kell, de valamelyik irányba le lehet zárni. Alapvetően nem értek egyet a vita tárgyával, de ez nem az én dolgom, a lényeg, hogy van valami, amit nem tudtatok megbeszélni és most teljesen függőben van az egész kapcsolat, ami senkinek sem jó. Egy utolsó (higgadt és tárgyilagos) beszélgetést megér a témáról a dolog. Ha pedig ő még mindig hárít, te pedig nem tudod ezt elfogadni, akkor valszeg nem egymás mellett van a helyetek, ezt pedig jobb minél előbb kideríteni.
A 26-os kommentedre pedig annyit, hogy sehogy nem esne, teljesen semlegesen érintene. Mondjuk én nem is figyelem, miket lájkol a férjem, teljesen hidegen hagy a facebookos és egyéb netes aktivitása. A bizalom pedig maximális köztünk, szeret, tisztel, ezt egy ilyen komment nem venné el. Vannak női barátai, akiket köszönéskor például meg is ölel (a valós életben, nem facebookos kommentben), az se zavar, akkor majd pont ez zavarna? Számomra a gondolata is nevetséges.
senkinek nem esne jól, de ha a te barátod ilyen ezt te tudod vele lerendezni.
az én exem is lájkolgatott modelleket, olyan képeket ahol a fél csöcsük kint volt stb, de egy idő után sikerült megértetnem vele, hogy nekem ez nagyon rosszul esik és álljon le vele. (mondjuk ott az ő oldaláról beszólogatás is volt, hogy nem úgy nézek ki mint azok...)
ez meg, hogy te majd leveszed hogy kapcsolatban vagytok, egyszerűen nevetséges :D te sértődtél meg, téged bánt a dolog, akkor legalább annyi legyen benned hogy hajlandóságot mutatsz rá, hogy normálisan megbeszéljétek. a pasik teljesen máshogy működnek, ezt kéne megértened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!