Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez a furcsa kapcsolat?
Figyelt kérdés
Egy srác ismerősömmel 3 éve ismertük meg egymást. Valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy komolyabban nem jöttünk össze - hosszú külföldi utak és társai miatt - azonban mindig volt köztünk valami, és kavargattunk is, "kamaszos" szóval élve. Ennek egy éve, azóta én megmondtam neki, hogy legyünk barátok. Kicsit meg is sértődött ezen, de tiszteletben tartja, olyan szinten, hogy mikor nála aludtam, sem nyomult. Minden nap beszélünk szinte, én már szeretnék többet, de nem tudom, hogy tálaljam, félek, hogy tényleg csak barátként tekint már rám. Főleg, hogy szoktam húzni az agyát olyanokkal, hogy nőzzön be és társai. Mikor találkozunk folyton néz, issza a szavaim stb...2016. szept. 19. 09:19
3/4 anonim válasza:
Hát ezt elcseszted. Mássz rá, majd kiderül, hogy reagál.
4/4 anonim válasza:
A pasik nem tudnak ezzel mit kezdeni... Mondd meg neki, hogy mostmár te is nyitott vagy, érdekelné-e még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!